FÖRPACKNINGAR! FÖRPACKNINGAR!

tbDesignern Tory Burch (som vanligen pluttar med skor och väskor och dylikt som bärs av unga rika socialites med glansigt hår, äkta smycken och löst sittande kläder och som vill se rika-men-inte-vräkiga-men-inte-heller-konservativa ut) ska lansera en egen makeup-linje.

Jag förutspår: ljuva korallfärgade rouge, lagomt bronsiga bronzers (utan skimmer ofc), om det kommer nagellack blir det skira naturliga färger, i en makeupserie som i övrigt rent färgmässigt kanske allra längst sträcker sig till en indigoblå kajal, ”for a pop of colour”. Allt detta ska omsorgsfullt appliceras, med svindyra handgjorda makeupborstar av sobelhår, på ett perfekt aristokratansikte med en killer bone structure pga mamma fotomodell och pappa VD i megastort anrikt familjeföretag. Ljus (absolut inget annat än caucasian), men lätt solkysst hy, som ramas in av en axellång svalblond page med lagom slarviga strandlockar……………….

Detta kommer sannolikt att marknadsföras mot samma personer som t.ex. Tom Ford och Charlotte Tilbury och faller med all säkerhet rätt så jävla långt utanför min budget. Det kommer väl inte ens lanseras här i Sverige.

*ler positiv*

Varför skrev jag ens det här inlägget? Tilltalas jag av makeupen? Nej. Kommer jag köpa produkterna? Nej. Är jag ens intresserad av Tory Burch? Nej. Jag ville mest visa bilden på de fina förpackningarna.

En kommentar

  1. :hearteyes: :hearteyes: dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.