Perfekt isrosa

YSL-La-Laque-Couture-Spring-2014-Rose-Scabiosa-48-Rouge-Pablo-49
Jag har jättelänge letat efter ett perfekt svalt isrosa lack men alla jag stött på hittills har varit för orangea eller varma i tonen. Harem från Illamasqua verkar vara ett alternativ men jag köpte ju aldrig någon sån när vi var i London. I mitten av februari kommer dock YSL släppa sin vårkollektion i Sverige och lacket ”Rose Scabiosa” (såpass konstigt namn dock? Associerar till typ… skabb) ska jag gå och krafsa på när det kommer ut i butik. Denna gång ska jag försöka påminna mig själv om att köpa det om jag gillar det, eftersom att det bara tillverkas i en begränsad upplaga.

Bild lånad från Makeupedia!

2 Kommentarer

  1. Förvarar du alltid dina lack i kylen? Har precis börjat gå från att ha enstaka krakar till att ha en flock med lack och nu är jag orolig att de ska typ ruttna innan jag hinner använda dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.