QnA

fråga2

Inget om min vikt/relation till mat/träningsschema/kroppsuppfattning, eller, egentligen inget annat jag redan svarat på. Fast hur ska ni veta vad jag redan svarat på? LOL. Skitsamma. Frågor om film & musik, politik, min ruttna personlighet, parfym, kärlek och hat, bloggande, resor, människohat, nagellack och hudvård och smink, klassångest, besvikelser, patriarkatet, juristprogrammet, katter och döden och så vidare, går iallafall jättebra.

Skriv i kommentarsfältet eller maila på whinar.se@gmail.com.

Puss hej.

10 Kommentarer

 1. Ok, boring fråga kanske men bästa tipset för korta, mjuka naglar som aldrig bvill bli långa och starka??

 2. hahahahahahah

  Men, ask.fm?

 3. – Vilka nagellacks”märken” föredrar du? Och var skulle du rekommendera en att inhandla dessa?
  – När kom du på att det var till just jurist som du ville läsa? Har du någonsin tvivlat (inte sådär random utan på riktigt) under den tid du pluggat hittills? Om hur länge är du ”färdig”? Är det en sådan fruktansvärd (hets, stress, svårt etc) utbildning som ”alla” säger?
  – Vad vill du jobba ”med” när du är färdigutbildad?
  – Vad använder du för hudvårdsprodukter (märke)? *besatt av att veta sånt jättemog1*
  – Är du medlem i något parti?
  – Hur träffades du och Eric? 😀
  – Om du får ett presentkort på resor detta året som täcker ca alla resor/hotell etc, var reser du då?
  <3 Kram hejhej <3

 4. Hur blev du så jävla awsome???

 5. Hur blev du en snigeltass?

 6. Heej,
  Jag har för mig att du nämnt någon gång att du kämpat mot acne och acneärr så jag undrar lite hur du kom ifrån det. Hur ser dina hudvårdsrutiner ut och vilka produkter är oumbärliga för dig när det kommer till just det. Jag har mest problem med ärr men har superdryga acneperioder då och då också. Tusen tack för en insiktsfull och inspirerande blogg! <3

 7. YES!!! Längtar till svaret på detta inlägget!! Ska bli superintressant.

  Här kommer mina frågor:

  – Hur tänker du kring konsumtion och trender?
  – Äter du kött? Varför/varför inte?
  – Tänker du mkt på miljö och klimatet och sånt?
  – Tror du att världen kommer bli bättre i framtiden?
  – Tror du på Gud eller nåt annat? Hur känns det att tro/inte tro?
  – Kan du tipsa om bra bloggar som du läser?

  TACK TACK TACK TACK för bästa bloggen!! Det betyder så mycket att det finns massa smarta personer som bloggar och det är alltid spännande att kolla vad du skrivit härnäst, ibland bara njuuutning (tex om parfymer) eller igenkännande och massa smarta grejer och ibland: aha! justeja! klurigt!! Man blir smart, man lär sig tänka. <3 <3 😎

 8. Hej!

  * Har du något trevligt boktips?
  * Har du kännedom om några vettiga hudvårdsprodukter som är ekologiska? I Luleå finns inte ett så brett utbud, så om du har nys om en webshop? Vad är bra, liksom?
  * Vem är din största inspirationskälla och varför?
  * Det finns mycket i världen som är upp och ner, och rent utav åt helvete. Men! Vad anser du vara det vackraste eller det bästa med världen/livet/människor?

 9. – Använder du alltid under- och överlack?
  – Använder du något ”verktyg” för att ”peta tillbaka” nagelbanden? Om ja, KAN DU VISA BILD? Skulle bli så lycklig!!
  – Om du var 16 år i dag och ville bli politiskt engagerad, var skulle du engagera dig då och med vad?
  – Ska under- eller arbetarklass ha dåligt samvete över att ha gjort en klassresa och sedan börjat köpa dyrt porslin, märkeskläder, dyra tavlor etc? Jag längtar så jäävla mycket efter att få bara känna tanken av att ens KUNNA göra detta och unnar varenda en av alla som gjort en sådan klassresa. Kan sitta hela kvällar och drömma mig bort över hur mitt hem skulle se ut då, jämfört med nu där allt är någon annans *andrahands- och tredjehandskontrakt 4 life* men en av mina kompisar blir så sur på mig över detta och tycker att jag beter mig (tänker) borgerligt samt romantiserar överklassen, men för mig handlar det om något annat jag inte kan förklara? Bara att kunna köpa bättre (dyrt) smink än det allra billigaste som sitter i 10 minuter och sedan som det känns dunstar bort, typ så? Aja… undrar om du tänkt på liknande vis eller föraktar allt sådant

 10. Tack för era GRYMMA frågor!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.