IF U LIKED THEN U SHULDA PUT A RIIIING ON IIIIIIIIIIIIIT

International Beyoncé week fortsätter! Och en älskar ju riviga körer, särskilt gospel. Här har ni tre klipp på grymma körer från tre kontinenter som kör sin version av Single ladies. Man kan se ordningen som en stegring i intensitet, där den svalaste är högst upp och den mest högoktaniga är längst ner:


En kyrkokör sjunger på Filharmoniska i Verona, Italien.


Visayas-universitetet på Filippinerna har en egen kör som SLAYAR i denna video. Om man står ut med att kören typ spräcker mikrofonen så är detta ett underbart klipp. Extra plus för bossig och jättestolt körledare.


En heeeelt vansinnig gospelkör nånstans i USA har spelat in när de repar. Minus för ljudet av en extremt irriterande metronom som tickar i bakgrunden. Extra plus för de sura snubbarna som sitter vid sidan av, till syns helt oberörda. Men detta är KÄRLEK.

Asså I can’t even… herregud. Ibland är det underbart att vara MÄNNISKA!!!

(Sund effekt detta har på mig. Skiter i. It’s good to be alive.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.