Hudvård, bitches

Glad fredag! Hudvårdsfreaks rejoice! Idag är en bra dag på internet för idag kommer jag med bloggtips! Äntligen! Fyndens tid är inte förbi!

Alltså. Vi älskar ju Lisa Eldrigde. Men hon är makeup-expert. Under sminket finns hud, och nån måste vara bra på det också. Har hittat henne nu. Låt mig presentera:

Caroline ”The mouth” Hirons!

Hon är mitt senaste fynd av obsession-klass – ni vet den där sortens bloggfynd när man efter en hel dags scrollande och läsande i en och samma blogg nästan ångrar att man hittade dit, för att man egentligen borde ägnat dagen åt annat. Men å andra sidan; är det inte lite därför vi ens läser skönhetsrelaterade bloggar? I jakten på gurus som förstår oss? Caroline Hirons förstår mig. Hon är dessutom ultrakvalificerad hudvårdsexpert i tredje generationen (mamma och mormor ägnade sig åt samma sak), skitrolig och till och med ganska vettig som person (kolla hennes Instagram: @carolinehirons). Hennes blogg är en otroligt omfattande källa till kunskap och lust, en kvarts läsning kan återuppväcka vilket gammalt hudvårdsfreak som helst.

Här har ni ett videoklipp där Hirons snackar hudvård med Pixiwoo-systrarna:

Åh dessa kvinns. Man vill bara klämma på dem, sniffa på deras hår, sola sig i deras strålglans och lyssna på deras höga skratt… Man vill liksom bara vara runt dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.