Novembernaglar

Jag är inne i en massiv inspirationsperiod just nu, där jag för en gångs skull orkar använda allt bling jag har hemma. Har dessutom beställt ytterligare elva miljoner kilo bling från Ebay, bl.a. små metalldekorationer formade som pilgrimsmusslor – a.k.a my favoritest shape ever! De lär väl dyka upp i brevlådan om några veckor.

HD-3-5mm-100PCS-GOLD-FASHION-SHELL-Nail-Art-Metal-Decoration-Decal-Free-shipping.jpg_350x350
Här är fyra naglar jag gjort den senaste veckan, bilderna är tråkigt nog från Instagram och den pretentiösa vattenstämpeln beror på att jag har hittat flera av mina manikyrer på nätet med en annan jävels vattenstämpel på (de var några av de mer basic manikyrerna också, vafan, om du ska sno kan du väl AT LEAST DO ME THE HONOR och sno nåt coolt istället för vanliga enfärgare H&M-naglar, derp):

1389295_668037259895765_960311799_n

Allt glitter randomness jag orkade med. Massa Seche Vite ovanpå. Inspo från Instagram: @amsonails. Faboosh!

c5d17a2844a611e3864822000a9f09cf_8
Sen var jag på födelsedagsmiddag för min älskade vän och namne Anahita, jag tog självklart med mig en neccessär med lite grejer. Resultatet ser ni ovan.

  • Ellen: IsaDora ”Gothic black” med fuchsiafärgade glitterz, samt H&M ”Lady luck” med koboltblå glitter.
  • Diana: Maybelline Forever strong ”Ivory rose” samt L’Oréal Color riche ”French riviera” med glitter randomness.
  • Anahita: hennes egna mörkt vinröda (har ingen aning om vad den heter, säkert nån Mavala om jag känner henne rätt hihi) och vita rhinestones.

För nån vecka sen var jag för övrigt på en tjejmässa i Märsta, arrangerad av en fritidsgård. Jag gjorde naglar på småtjejer hela kvällen och det var så jävla fint!! Det känns som en sån ära att få bli tillfrågad att delta i såna sammanhang, kan inte ens beskriva det med ord faktiskt. Nåväl, jag tänkte att jag måste göra ett intryck på di små framtidshoppen, och hur gör man bäst ett intryck om inte med ett ~*bUdSkAp*~ (denna manikyr har för övrigt like-rekord på Instagram av alla mina nagelbilder, haha! 131 likes):

929008_207390836107581_124009499_n
Depend gellack i ”French pink”, ”Black as night”, ”Classic red” samt ”Purple sparkle”. Här är några av manikyrerna som jag gjorde under kvällen:

9945baa640e011e39a1a22000ae80024_8

märsta
Dessa två bilder är tagna från Ung i Sigtunas Facebooksida. Tack för att jag fick vara med!

Jag samlar alla mina egna manikyrer samt andras feta alster på en separat blogg förresten; sweetnailannie.tumblr.com såklart.

2 Kommentarer

  1. de vinröda naglarna!!! to die for!

    förresten, hur gör du när du använder aceton med målade naglar?? när jag gör det (typ har målade naglar och vill ta bort gammalt nagellack på fötterna) så slutar det alltid med att de förstörs haha.

    • Jag har inget magiskt trick för att undvika att nagellacket förstörs när jag använder remover på mina tånaglar eller någon annans naglar. Det enda sättet är att antingen skippa nagellack eller köra med gellack. Det brukar jag t.ex. använda när jag ska göra många manikyrer på rad och inte vill att mina egna förstörs. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.