Har ju aldrig påstått att jag prioriterar rätt

Men imorse kändes detta rimligt att göra. Tog tre timmar att göra fyra naglar och inspirationen hittar du längst ner i inlägget.

20131029_104206x

20131029_104206xxx

20131029_104206

Inspo:

  • Detta inlägg hos Nail polish distraction
  • Samt denna bild, som jag obsessat över förut:

5 Kommentarer

  1. Jag har vandrat genom ditt arkiv och måste bara säga att jag är helt betuttad i din blogg, så jag kommer nog stanna kvar och kika ett tag till!

    Naglarna blev supersnygga!

  2. I love the nails you made. I’m happy my design inspired you. Kiss

  3. Måste få rekommendera en uv-lampa! Funkar även på vanligt lack och shiiiiiit gör en så snygga naglar förtjänar dom ett överlack som gör att dom håller för evigt (ca). Jag tvekade massor jag menar 400-500 kronor på en nagellampa men ÄR SÅ NÖJD. Obs är ingen spokes person för depend så en kan lika gärna snatta en om du förstår mvh livrädd att uppmana till konsumtion

    • Åh, haha, tack gulliga anonymish för tipset! Jag har redan en gellampa, samma som du tror jag isåfall! Oroa dig inte för att uppmana till konsumtion – vi lever och verkar i ett kapitalistiskt samhälle och hur du än gör när du vill tipsa om något som går att köpa för pengar så kommer du liksom uppmana till konsumtion. *fast i ekorrhjulet*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.