Couture de Minnie

Att få pilla pilla pilla med något smått och färgglatt som jag sen bär med mig tills jag tröttnat på det, det är ett bra sätt att ge hjärnan en fin paus om den satt i alla växlar och maler maler maler.

För ett par veckor sen såg jag denna uppsättning med Mimmi Pigg-manikyrer, så jävla fab. Älskar prickar och småmönstrat. The Illustrated Nail ligger bakom formgivningen och materialet som användes är kollektionen Couture de Minnie från OPI.

tumblr_mpuajhMOX11qg9yd8o1_500
Jag älskar samtliga naglar på bilden (förutom de med rosetter… rosetter på naglar är fan inte… nice…) men äger inte något ur Couture de Minnie så jag gjorde en egen variant av den tredje nageln från vänster på andra raden:

cd19d770064f11e399ae22000a1f9c95_7

En avgörande skillnad är att prickarna på The Illustrade Nail’s manikyr består av glitterkorn och mina är gjorda med en dotting tool. Jag är MEDVETEN om att prickarna är olika stora men JAJAJAAAAAAAAAAAA…

Förresten gjorde jag ett fotoalbum på Facebook som innehåller de flesta av manikyrerna jag laddar upp på Instagram under hashtaggen #sweetnailannie. Eftersom att min Instagram är privat, och alla inte ens har Instagram/smartphone osv, så tänkte jag dubbelpublicera på Facebook och Instagram, kul va, eller nåt, aja här hittar ni albumet: #sweetnailannie. OK bra hejdå.

En kommentar

  1. Åh vilka fina! Håller med om rosetterna, avskyr rosetter. Satt och kollade på badkläder med en kompis i början av sommaren och där var det fan rosetter och volanger överallt. kvinnor som badar ska tydligen se ut som små lolitas. suck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.