Bubbye Google Reader :( Hallo Feedly :)

feedly

Jahopp, dagen för Google Readers pensionsavgång närmar sig, på måndag drar de ut kontakten för världens bästa feed reader och jag har haft lite panik över vad fan jag ska ersätta den med. Sen såg jag att den eminenta nagelbloggaren Wacky Laki skrivit att hon börjat använda Feedly, och eftersom att jag inte orkar göra så mycket research kör jag också på det. Klickade mig in där och blev positivt överraskad, tror jag kommer gilla Feedly sjukt mycket mer än GR dessutom – bara det att man kan kategorisera sina prenumerationer på ett sätt som är mer meningsfullt, ja det gör mig liksom lite glad.

Om ni också vill ersätta GR med Feedly så gör’t! Och följ mig genom att klicka här:

follow us in feedly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.