HJÄLP MEJJJ

Efter ett decennium som glasögonbärare har jag äntligen insett att jag måste ha slipade solglasögon, orkar liksom inte längre välja mellan att se klart eller slippa bli solbländad och få ont i skallen. Oftast försöker jag ha linser om jag vet med mig att det är soligt ute och jag kommer använda solglasögon, men linser tär så jävla mycket på ögona tycker jag så nu gör vi såhära. Jag har beställt hem fyra provbågar och behöver så jävla mycket hjälp. Vilka bågar är bäst??? OBSERVERA att man måste försöka föreställa sig bågen med tonat glas. Vilket är svårt.

bågar2
1. Nån slags liten rund sak i sköldpaddsfärgad plast. 2. Stora bågar i matt guldfärgad metall.

bågar1
3. En klassisk cateye-båge i svart plast. 4. Ovala mörkbruna bågar som är lite tjockare mot ytterkanterna, 60-tals-moodis.

Och så en liten hjälp-gif:

e8e38cd24134936d9b561086416eb126-371422082

Fan vad gullig jag e asså. Orkar knappt själv. Jag gillar alla utom nr. 1. Älskar cateye-bågen men tror att den kan vara för liten som solglasögonbåge..? För solglasögon ska ju vara lite större??? Väl??? Vad tror ni? Några som beställt slipade solglasögon från en nätoptiker??? Haallppp… så många frågor, så få svar…

12 Kommentarer

 1. Vilka var glasögonen du hade på bild igår på instagram? De var tiptop, cateyes fungerar perfekt på dig. Av dessa ser 3:an bäst ut men det är lite konstig vinkel på bilderna. Som om man var en kladdig treåring som tittade upp på mammas nya glasögon 😎

  • Åh ja det var samma cateyes som är i detta inlägg! Attans, jag som försökte ta så rakt framifrån som jag kunde… aja jag kanske ordnar nya bilder om jag får tid!

 2. Cateye!!! 😎

 3. :hearteyes: CATEYE lätt

 4. Ja, cateye!

 5. Hehe, verkar vara en ”viss övervikt” på kattögebågen… Även på Facebook, Instagram och Twitter säger alla exakt samma sak. 🙂

 6. nu går jag emot strömmen och säger DE GULDIGA! med bruna glas. ÅH! guld *älskar*

 7. Asså så pass FIN i alla men ändå att kattögat e bäst. Dösnygga ju! (obs obs att de ej e för små tycker jag)

 8. Nummer två, lätt!

 9. tycker också cateye!!

 10. NUMMER TRE CATEYES!!

 11. cat eye var väl jävligt najsiga hurru?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.