Work work work work workin on my shiieeee

Minns ni när jag tidigare i våras skrev att om jag klarar terminens sista tenta så är jag ”universums härskare” för att de sista månaderna varit en enda fet motvind? Att jag tyckte att det kändes så osannolikt att jag skulle fixa tentan att det inte ens var en fråga om dåligt självförtroende utan mer om ren rationell sannolikhetslära? Well, let me tell you. Jag klarade tentan. Jag satte den jäveln på plats, som man säger. Mitt självförtroende är så ohälsosamt högt just nu att jag känner att jag måste få utlopp för den på något sätt!!! Ih. Älskar mig själv och min hjärna så mycket nu.

Tänker att jag åker in till Farsta centrum och köper mig en sexig jävla parfym som för alltid ska påminna mig om denna övermänskliga triumf (skojar faktiskt inte ens lite), frågan är bara vilken! Är sugen på en doft av samma kaliber som Angel från Thierry Mugler… helt jävla MAHHH. Damn vad jag förtjänar en splurge. Ska bara jobba bort ångesten jag får av att spendera pengar, sen är jag good to go!

Aja, on another note. Beställde hem lite nail gears från Ebay för ett tag sen:

06529d2adc4211e2a27d22000a9f165c_7
Har knappt haft tid för att pilla med dem förrän idag, och kolla vad jag gjorde på mig själv nyss. Jag tillbringade HELA förmiddagen med att limma paljetter på mina naglar, det tog 3 timmar men det var så jävla värt det. Bilderna speglar inte verkligheten, inte ens lite. Men bilder måste man ha:

regnbåge

And dat’s the end o’ dat!

tumblr_mm3165M2T61r6qguso3_250

7 Kommentarer

  1. åh, vad kul att du klarade tentan! heja dig!!

  2. grattis till tentan!! och alltså naglarna, jag dör lite!

  3. SÅ STORT GRATTIS! fy vad ljuvligt. och ljuvliga naglar också. du är queen

  4. Jäla powerkvinna, hurra!

  5. amanda *nr 3*

    ja hurra grattis!! å sjukt fina naglar ahhh!!! tjusigt!!! 🙂 🙂

  6. … alltså, känns ju sjukt random att kommentera på ett tre år gammalt inlägg (jag sitter och lurkar i parfymkategorin pga gjorde ett klipp idag men har ingen att dela min exaltation med, så *hänger* lite på min favoritblogg istället), MEN – Beyoncé-gifen i slutet på detta inlägg? Känns mer aktuell än någonsin. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.