Geo Ghetto

Gölliga Sigrid skickade denna bild i kommentarsfältet nyss, var bara tvungen att dela med mig! Hur chef är denna manikyr? Måste göra på mig själv snart. Tack Sigrid och HALLÅ KEEP ’EM COMIN!! Älskar när ni skickar tipze!

geometric-nails-diy

Also, bonus apropå naglar: hittade under en av mina Tumblr-timmar nagelsalongen Ghetto Nailz. Det visade sig att den ligger i Madrid och inte på andra sidan Atlanten som jag först trodde (förutsätter alltid att alla grymma salonger ligger i Uvesa). Och inte förrän nu känner jag en lust att åka till Madrid, vilket jag inte kan påstå att jag känt förut, har liksom varit… tja, ointresserad av den staden. Spaniens (aka mitt favoritland) huvudstad? Pssshht. Historisk arkitektur? Bah. Smockat med kulturinstitutioner i världsklass? Meh. Ghetto Nailz? TAKE ME THERE!!!!!!!!

ghetto nailz

Asså denna manikyr. Långfingret och lillfingret??? Hon har gjort dem på sig själv, med sin ”dåliga” hand??? Dvs, hon är vänsterhänt och har gjort denna med högerhanden. Det är fan respektingivande.

tumblr_modt9eoorP1rnk41eo1_1280
(Bild snodd från ghettonailz.tumblr.com)

Nu vill jag ha gulddekorationer formade som lejonhuvuden. Och även gulddekorationer formade som pilgrimsmusslor:

tumblr_miuqo7dyKC1qkry2mo1_500
(Bild snodd från nailpornography.tumblr.com)

Ahhh, inspirationen flödar! Säg till bland kommentarerna om ni har bra tips på vart man kan köpa just såna här detaljer! Och ni har väl inte glömt att kolla in min inspirationssamling på sweetnailannie.tumblr.com? Puze.

2 Kommentarer

  1. ååå minns tillbaka till min galna nagelperiod! fan vad kul det var, minns speciellt mina panda-naglar 🙂 så grymma! men en fråga: vart kan man köpa sån nagellacks-pensel så man kan rita detaljer? jag brukade använda allt jag kunde få tag på (skojar inte, jag var typ mcgyver, använde mig av allt möjligt – pennor, gem, örhängen LOL!) men jag tänker att det kanske kan vara praktiskt att köpa ett ordentligt ”verktyg”?

    • Ja, antingen köper du på Ebay, där finns alla möjliga verktyg! Eller så köper du bara en smal makeup-pensel från typ Åhléns, eller använder en gammal flytande eyeliner! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.