I am not your Casanova, me and Romeo have never been friends

9b7ad484cfaf11e2806d22000a1f9e4d_7
Jag och min kärlek spelade skivor på Spy Bars uteservering i Humlan i fredags. Fan vad gött d var. Glömde bort allt vad tentahets och juridikskit heter och tänkte enbart på min skivsamling hela kvällen. Kunde inte bett om en bättre start på sommarlovet. Noterade även att jag och Eric hade varsin standardpose???

4243c118cfce11e2be4122000a1f9d51_7x
Den första är tagen tidigt på kvällen av finaste A-K Zackari och den andra är tagen av Soffo i slutet på kvällen när personalen försöker köra ut folk för att de stänger och folk vill gå hem. Feat. glorious Magge Atladottir. <3 Aja. Min niotillfem-honnör får väl symbolisera min karaktäristiska känsla för pliktskyldighet… eller nåt…

Aja nu är det sommarlov med alla sorger och glädjeämnen som det innebär. Trötta kompishjärtan att lappa ihop, skrapsår på knäna att filosofera över, naglar att måla, roséglas att dricka och semestrar att planera. Jag är okej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.