Nu ere sommarlov y’all och jag har inte direkt förtjänat det

tumblr_lmjb9a4RZY1qivbzfo1_400

Jag skrev terminens sista tenta igår, vilket betyder att jag har sommarlov nu. Jag är inte säker på att jag kommer fixa tentan men det finns inget jag kan göra något åt just nu. Bryr mig ärligt talat inte så mycket. Inte så mycket alls, har varit upptagen med att inte gå sönder. Jaja. Här kommer en sommarenkät, snodd från Quetzala.

1. Finns det någon downside med sommaren?
Det finns mygg. Man e pank. Annars är allt awesome.

2. Var tillbringar du den här sommaren?
Ska jobba, vara på landet och åka till Malaga. Ska försöka klämma in ett körkort där nånstans också men jag har insett att jag inte är någon maskin så det kanske får vänta till i höst.

ballandchain3. Vilken låt kommer bli din sommarlåt 2013?
Usch, jag vet inte. Tipsa gärna.

4. Vad dricker du helst under sommaren?
Ljus lager eller Pimm’s! Har varit såååå sugen på Pimm’s-bål hela våren. The age of Pimm’s has come.

5. Vilket är det fulaste sommarplagget?
Såna där knälånga polyestershorts på killar i typ khakifärg.

6. Vad kommer du mest använda för kläder?
Jeans och t-shirt, alltid, haha. Måste hitta ett par bra svala skor också.

7. Hur raggar man bäst i stan om man är singel och är uttråkad som FAN?
Men gud jag vet väl inte??? Bli packad och ge någon fin person lite komplimanger, snacka om intressanta saker. Ställ krav, nöj dig inte med nån clown som är under din nivå.

8. Hur blir du sommarsnygg efter vintermörkret och vårdepressionen?
Sträck på ryggen, ta på dig solglajer, ta och drick nåt kallt och påminn dig själv om att du är en gudinna och din själsliga smärta uppstår när mindervärdiga larver vistas alltför länge i ditt synfält. Låt dem inte besudla din tillvaro – en själsligt rofylld och tillfredsställd person är en vacker person.

9. Berätta om den bästa sommaren i ditt liv?
Förra sommaren gjorde jag nästan ingenting (rensade ut mitt barndomshem men det var bara i början av sommaren) och hängde med Eric i två månader och sen åkte jag med mamma till Malaga. Det var bra. Sommaren 2010 var också skitbra. Här är en typisk sommaren 2010-bild:

dsc_9232

Älskar dessa kvinnor förbehållslöst, blir fylld av trygghet och lugn när jag ser deras anleten. Fy fan. Livet asså. <3 Ibland är det bara för mycket. Och haha asså gud vad mitt hår är förstört!! Det lider fortfarande av sviterna efter den där megablonderingen (på bilden är det inte ens så ljust som det kom att bli efter ytterligare en blekning).

10. Och den värsta….
Sommaren 2011 var lite utav en käftsmäll. Jag och Vero åkte hem från Barcelona, trängdes i en liten lgh i Fruängen och försökte bygga upp nåt slags liv igen. Vero var som en vissen tulpan ibland och jag kastades in i armarna på ett jävla kräk som förstörde mitt liv. Det var ingen bra sommar. Men jag hade dött om jag inte hade delat den med Veronica. Lärde mig så mycket om mig själv, min syster och patriarkatet den sommaren. Det känns fortfarande helt svindlande ibland att tänka på det.

2 Kommentarer

  1. klart du har förtjänat sommarlov, oavsett hur en viss tenta har gått! hoppas sommaren 2013 blir en bra en och att du får mycket tid till att bara slappa. glo på nån fin utsikt, dricka nåt gott, klappa gulliga djur osv 🙂

  2. Äh skärp dig, klart att du är värd ett sommarlov. Det är ju såååå NICE! Wiiiiiiie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.