Tack för igår, ni har inte fattat ett skit

Hej. Shit went down på Twitter igår. Om läppstiftsfeminism och Beyoncé och Blondinbella och riktig feminism enligt vita medelklassmått. Fan vad shit went down, många är nog skärrade och omtöcknade och det ska de vara. Chocken som vissa uppvisade, över insikten om att andra inte tycker att de är moraliskt heliga upphöjda kvinnogurus som för alla andra kvinnors talan… är inget annat än skrattretande. Jag kommer inte göra något referat över alla diskussioner utan jag kommer bara lägga upp två läsvärda länkar:

Read it and weep. Har inget mer att tillägga. Puss. 🙂

5 Kommentarer

  1. fan vad jag önskar att jag hade varit där!!! råkade in på ghaz’s twitter idag och såg väldigt många inlägg riktade mot vita feminister. förstår frustrationen!!

  2. apropå vit feminism har jag skrattat åt detta twitter-konto i en kvart nu: https://twitter.com/CaytlinMoran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.