7 hrs and counting

Om 7 timmar är terminen slut! Inge mer Juridicum på hur länge som helst!

image201306050007

Jag ba waaaat ere sant?! Kan det verkligen stämma?

image201306050013

Nu drar jag och skriver den här fucking tentan (asså klarar jag den är jag universums härskare, ni ska bara veta) och sen vet jag inte vad jag ska hitta på men aah nåt gött blire iallafall! Kanske går till frisören och klipper håret eller nåt!! Puss på alla som vill ha en puss!

PS.

På naglarna: Lumene ”Dandelions”.

En kommentar

  1. U GO! finns ingen större lättnad än den efter en tung vårtermins sista tenta. dock att man blir helt knäpp pga så mkt urladdning och insikten att all annan ångest inte direkt försvinner bara pga ”lov”.
    hoppas du mår bättre snart och att din sommar blir fantastisk! och kom ihåg att om tentan inte gick bra så kan du ju alltid ta den i aug eller vid jul och kommer då ha en tusen ggr bättre grund för tentaplugget.

    ps. nice nails! tkr orange är så jävla snyggt på andra men har ej hittat Nyansen som funkar med min hudton än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.