Unga vuxna i Stockholm – hur fan bor de egentligen? Och jag spelar lite skiver

942930_527569610634487_721582881_n

Bästa Hyresgästföreningen har en samtalsserie som heter Prat om Bostad, där de bjuder in aktuella politiker och sakkunniga för att prata om bostadssituationen i Stockholm. Imorgon hålls den senaste upplagan på Debaser Medis, där min kära Clara presenterar en rapport om ungas bostadssituation i verkligheten och hur Stockholms unga önskar att de kunde bo. Sen pratas det om hur vi bygger billigt och bra, och så frågar man politiker från S och FP om varför i helv det inte byggs mer bostäder (och framförallt billiga hyresrätter) trots att verktygen finns <— DET VILL JAG VETA!!!

Sen kommer lilla jag spela lite skivor under kvällen och allt är ofc gratis!
Kom till Debaser Medis! Kl. 19:00 drar det igång!
Här är Facebook-event!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.