Bäst hittills idag:

1. Vredens Facebooksida har varit öppen i 5 timmar och har över 100 likes (som jämförelse tog det ca 2 år för denna bloggens Facebooksida att komma upp i lika många, haha). Och vi har inte ens släppt ett enda avsnitt ännu. Det ”verkar som” att det har funnits ett behov av ännu fler podcasts som görs av andra än etablerade vita mediemän som tror att de är Jerry Seinfeld och alltså kommer undan med att producera något som handlar om ”ingenting”. :]

2. Vad gör ni på kvällen den 8:e mars, dvs. innan ni går till Gubbhen Girls Club? För Vreden ska tillsammans med den eminenta feministiska podcasten Fan vad Fittigt arrangera mingel, panelsamtal och öl och DJ på Helenes krog (ja, ni vet, där Babasonic brukar husera!! Älskart!!). Är lika delar peppad som jetenervös för jag ska delta i en av panelerna och prata om nåt jag är ganska bra på, dvs. att ta plats på internet, LOL. Panelsamtalen kommer att spelas in också så om man inte hinner/pallar/kan komma så kan man lyssna efteråt när man sitter på sin kammare! Här är iallafall eventet, för alla er som kommer vara i Stockholm den kvällen.

3. Sveriges i särklass bästa blogg, d.v.s. Falskheten och dess översteprästinna Valerie Kyeyune Backström, har blivit intervjuad av Amat i Nöjesguiden. Äntligen får fler upp ögonen för denna guldgruva av klokhet och sanning. Är så stort fan av henne.

Detta t.ex:

Vad hoppas du kunna uppnå med ditt bloggande?
– När jag började skriva hade jag inga direkta mål. Men nu tänker jag att det vore nice att åtminstone få någon att problematisera sig själv, sin vithet, sin position, sitt agerande. […]

Hon har ju redan uppnått det målet? I nästan vartenda inlägg i Rasskolan-serien så finns det kommentarer från folk som säger att hennes texter får dem att ifrågasätta sig själva. Lord knows att även jag ifrågasätter mig själv efter exakt varje inlägg. Och det, mina vänner, det är en enorm bedrift.

En kommentar

  1. <3 <3 <3

    ser så mycket fram emot att få lyssna på podden!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.