HUR ÄR DET MÖJLIGT

Hallå, lystring alla. Lyssna på detta. Detta är Swell. Dessa KIDS. Dessa UNGDOMAR. Så jävla proffsiga och grymma och herregud, vad jag känner mig gammal, omsprungen, daterad, inaktuell, överflödig *fyller 26 snart*. Asså stämmorna + synten som låter som flytande solsken + att låten handlar om ca the greatest place on earth, dvs Stockholm. Åh. Hur är det ens möjligt att vara så jävla talangfull?

Vissa av er har säkert noterat att jag på Twitter och Instagram teasar om en podcast jag gör tillsammans med the ahmazing Anna Herdy och Clara Lindblom. Podcasten heter Vreden, är due för release nästa vecka (!!! IHHH !!!), och en av tjejerna i Swell, the impeccable miz Amber Watts (dvs. hon som sitter uppflugen på en basketkorg och droppar rhymes som honung) har gjort oss den stora äran att skänka sina brainz och göra poddens vinjett (feat. Queen of the Crime Council a.k.a Lucy Liu). Åh. Det är så fett allt detta, det är för fett för att vara sant!

Fast OBS OBS OBS!!! Det är sant!!!

PS.

Amber har ett nytt projekt som heter Anaye. Ni vill nog lyssna. https://www.facebook.com/anayesthlm

3 Kommentarer

  1. Alltså, får sån åldersångest av denna video, dom är så snygga så coola och så jävla bra. Vill ej bli närmre 30 än 25 i år alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.