Jag insåg precis

hej

Jag insåg precis att vi har varit tillsammans i ett år nu, och lite till. Jag kopplade kanske inte i fredags när vi gick ut och käkade och skålade i Pol Roger som en hyllning till oss själva (vi var inte ens ironiska!!! HAHA älskar oss), jag hade av nån anledning tankarna på annat håll, kanske var jag bara irriterad på min tråkiga cannelloni. Men, nu _inser_ jag att det har gått ett år. Och jag har aldrig mått så bra, känt mig så älskad och trygg och lugn i själen, som detta år. Trots att mycket annat har varit helt åt heta helvete så förblir all things Eric min semester, ja, alltså, att vara med honom är som att bli fri. Från allt som tynger, skaver, ger en sorg eller ilska. Så fort jag ser honom släpper jag bara ner axlarna och får börja andas ordentligt igen.

Jag älskar honom. Ja. Det var bara det jag ville säga. Hoppas alla ni som läser detta har en Eric i ert liv.

2 Kommentarer

  1. jag kanske är världens blödigaste, men jag började fan lipa av det här. fast jag inte känner varken dig eller eric. men detta var så pass fint!

  2. Tåååårar i ögonen haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.