Eminent tidsfördriv

Från lil Zäta!

1. Hur gammal är du? 25.

2. Hur gammal känner du dig? Fram tills för typ ett år sen kände jag mig som forever 19, tvi vale, men nu känner jag mig verkligen som min ålder. Det hjälper ju att t.ex. gå på en utbildning omgiven av en massa barn. Makes ya think…

3. Vad har du gjort i dag? Legat i sängen. Jag har feber. Tänkte laga mat med den nya kryddmixen jag köpte på Hemköp i torsdags (wasabi och rostade sesamfrön in the hizzouse!!) samt eventuellt get ma nailz did.

4. Vilken film såg du senast? Searching for sugarman var det va?

5. Vem ringde du senast? Försökte få tag på Asrin igår för att säga att jag inte kan spela badminton idag p.g.a. feber. Annars var det kanske pappa?

6. Är du besatt av någonting? Att lampor ska vara tända i rummet man vistas i (TÅL INTE MÖRKA RUM KLARAR INTE AV DET), att lampor ska vara släckta i rum man inte vistas i, att inte låta kylskåpsdörren vara öppen/vattenkranen på/fönstret öppet medan elementet under är påslaget, etc. Energibesparingstics jag ärvt av mina föräldrar. Är även lite onödigt noga med att mackorna jag gör ska vara så symmetriska och ”fina” som det går. Det är liiiite besvärligt för mig att äta en macka som har smör kladdat helt ojämnt som nån daskat en liten knölig ostskiva på. Måste alltid hålla på och ”rätta till” mackan då.

7. Är du rädd för blod? Nej, eller asså, här svarade Kristin att det känns lite urk att se andras blod, vilket jag håller med om. Men det ser man inte så ofta. Väl. Eller? Kristin?

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Hemma hos mig på Telefonplan, ligger nerbäddad i min säng med mitt nya sidenunderställ som jag fick hem på posten igår (MYCKET nöjd, trots att det kostade nästan 600 kr!!! Men detta är fan en lifetime investment som jag älskar att jag satsat på). Nedanför fönstret dundrar tuben förbi och Telefonplan/Hökmossen breder ut sig som en picnic-filt för mina fötter. Man hör även på ljudet av bildäcken att det är slaskigt ute. Himlen är pissegrå. Såhär såg det ut en morgon för några dagar sen, inte direkt samma ”Känsla” idag:

DSC_0288

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Palme, Fälldin, Per-Albin, Ingvar Carlsson… Och en till.

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Borde kanske googlat nu när jag tänker på hur lång tid det tog för mig att svara på frågan.

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Svart.

12. När vaknade du i dag? Strax innan 08 p.g.a. att NÅT JÄVLA KÖTT tyckte det var kul att tuta med sin jävla bil utanför huset.

13. Vilken är din favorithögtid? Midsommar ändå asså.

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Jag skulle vilja ligga i en sån där recliner chair på altanen på landet och lyssna på skogen och somna i solen.

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Har ingen stark avsky mot nån plats jag rest till sådär, men när jag, Cajsa & Emelie var i Nice för ett par somrar sen tog vi en avstickare till Monaco. Det var ju intressant att se alla privatyachter modell Silja Line men det är inget jag skulle sträva efter för att få se igen.

16. Hur vill du tillbringa din pension? Jag vill leva i kärlek och ljus när jag blir gammal.

17. Vad lyssnar du på just nu? Slasket från bilarna på Telefonvägen.

18. Har du någon gång brutit ett ben? Nope. Jag är i mint condition kan man säga! Har knappt fått skavsår.

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Pasta… typ? Jag har inte så mycket i min kyl. 🙁

20. Vem är din favoritkändis? Behöver jag ens svara?

21. Vad är du på för humör just nu? Har ont i kroppen och magen. Har en intorkad liten tår i ena ögonvrån för jag har kollat på Beyoncé-videos. :’)

22. Vilka världsdelar har du varit i? Har inte varit utanför Europa… Om inte Ryssland räknas. Vilket det typ inte gör, för vi var inte direkt i den östra delen. Eller jo, i somras var jag i Marocko på dagsutflykt LOL.

23. Snarkar du? Ibland tror jag? Har för mig att Eric har sagt att jag grymtar till ibland på nätterna?

24. Vilka yrken har du provat på? Telefontiggare till en korrupt välgörenhetsorganisation, frukostvärdinna på Grand Hôtel, barnomsorg (både på allmänt dagis och i privata hem), receptionist på teknikföretag, barista på Espresso House, säljare på The Body Shop… osv osv osv.

25. Hur går du helst klädd? Tights, slapp tischa och raggsocker. Om jag måste ut bland folk vill jag ha ett par välsittande jeans.

26. Vilket stjärntecken är du född i? Fäsk.

27. Vilket är ditt favoritgodis? Allt. Allt. ALLT. Eller ok, inte mörk choklad och inte skumgodis.

28. Vad sa du senast? Jag har inte uttalat ett endaste knyst idag. Det måste varit ”Höööeeeejdååååå” till Anisa när vi skildes åt på Slussens tunnelbanestation igår kväll.

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Sbenska, wat else.

30. Vad har du på dig just nu? Mitt sidenunderställ, en bomulls-tischa och yllestrumpor som mamma har stickat. 🙂 *naturmaterial*

31. Vilken är din favoritaffär? Jag gillar mataffärn. Även affärer med sminkdisk. Vilken som helst nästan.

32. Vad har du för storlek i kläder? Är en liten jävel jag, drar XS eller S för det mesta.

33. Vad har du i dina fickor? Läppbalsam, nycklar, hårtofsar, kvitton.

34. Vad köpte du senast? Tapas och en öl igår på El Clasico. Veronica fyllde år för fan!! Dock var det lite besvärligt att försöka få your moneys worth samtidigt som man vill hålla sig på den rätta sidan av köttkonsumtionen. Betalade 260 kr för lite potatis och paprika samt en öl. Bu.

35. Hur många gånger har du flyttat? 8 ggr med ”mitt egna hushåll”, dvs. inte med mina föräldrar. Mitt första boende var en etta på Engelbrektsgatan som jag betalade hutlöst mycket för med tanke på vad den egentligen kostade, bodde där i typ 1 år (??? minns verkligen inte ???) och sen flyttade jag tillbaks till mamma igen när den skulle säljas. Ytterligare ett år efter det flyttade jag ihop med min dåvarande pojkvän Nisse, vi hade en tvåa i Hässelby Gård. Där bodde jag i 3 år, tills jag och Veronica flyttade till Barcelona. Där var vi i ett halvår, och sen när vi kom hem bodde vi ett par veckor i Fruängen, sen hemma hos min mamma igen i typ ett år till, och nu bor jag i min studentlägenhet på Telefonplan som jag ÄLSKAR.

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Mitt sidenunderställ, tändare, kniv. *praktisk*

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvälls, helt klart. Fast dör inte på morgnarna nuförtiden, har vant mig genom plugget.

38. Senaste filmen du såg på bio? Jo det var ju Clash-filmen på Bio Rio med Eric och Hasan.

39. Har du blivit sydd någon gång? Nä, mint condition som sagt.

40. Har du någon gång badat naken utomhus? Ja, en midsommar gjorde jag det, inför mina sunkiga s.k. kompisar som jag hade då, asså kompisar är ändå att ta i egentligen, skulle snarare beskriva dem som dudebro:s eller nåt. Mitt ex kompisar alltså. En av dom stirrade ner sig och var tvungen att hela tiden prata om att jag näckade. Förgäves försökte jag påpeka att det var många andra som näckade, men nääh, klart som fan att det blir en jävla issue så fort bruden gör det.

41. Vad åt du till frukost? Sojayoghurt med myssli och pumpakärnor och linfrön. Haha. Japp. I förrgår åt jag Ben & Jerry’s till frukost.

42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Då var jag femton år och gick sista terminen i Engelbrektsskolan. Längtade efter att börja gymnasiet och slippa alla grabbkött. Men var också lite nervös etc, för jag kände ingen som skulle börja i sam/kultur på Norra Real. Skulle vara HELT ENSAM för första gången i mitt liv, utan tryggheten från Anahita & Ellen, mina honeys. Men, som vi alla vet så gick det ju bra. Fick fler honeys. Cajsas & Emelie. Aaaah, min samling av honeys, stort affektionsvärde på den.

43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Har inte ens körkort. MEN, en av mina sommarplaner är att skaffa ett! Stay tuned, kära fans!

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Asså min pappa gav mig smycken från hans resa till Iran, de var heeeeelt… assåååå… ja, jag vågar typ inte ens bära dom utanför hemmet. Men hade på mig dem på min och Erics 1-årsanniversarydejt på Sturehof i fredags!! Gud, det påminner mig om detta; hade peppat hela jävla månaden på den kvällen, hade studerat menyn noga flera dagar i förväg och fantiserat om allt gott jag skulle få stoppa i mitt gap. Hade skyhöga förväntningar eftersom att jag åt deras kosmiskt magiska torskrygg med pepparrot och hollandaise i somras, men ville ej äta kött denna gång så jag tog det enda vegetariska som fanns på menyn. Canneloni med Karl Johan-svamp. Fan vad trist den var, blev lite ledsen. Eric satt och typ grinade för att hans biff med bea var så jävla god och jag ba ”mmm, kul älskling, min var också… god”. Den var inte äcklig, den var bara en tallrik med beige som inte var värt 240 kr eller vad fan den nu kostade. (<— varsågoda för kostnadsfri irrelevant utläggning som handlar om nåt helt annat än frågan.)

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? I fönstret på laddning.

46. Vad var det sista du åt? Knapra på lite morötter nyss.

47. Vem är världens vackraste kvinna? Mamma. Mammor. Kvinnor i allmänhet. Alla i allmänhet. 🙂

48. Är du blyg? Nej, men jag är trots allt lite reserverad och pallar typ inte träffa nya människor ibland. Undviker att hälsa på dem in i det sista haha. Jättebra knep om du vill verka vara en arrogant jävel.

49. Vilken var den sista konserten du var på? Minns inte. Är det så illa att det var Boris & the Jeltsins typ FÖRRFÖRRA JULEN?

50. Vad heter du i andra namn? Josefin.

51. Har du varit med om en bilolycka? Nä. MINT CONDITION SÄGER JAG JU!!!

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Jorå. Det har nog alla.

53. Vilken är den roligaste träningsformen? BADMINTON.

54. Har du några husdjur? Ja, JAG HAR ett husdjur, men han bor inte hos mig. Han bor hos Eric (tycker alltså att han är mitt husdjur också, även om han bor hos Eric). Eskil heter han och är moder naturs gåva till mänskligheten. Han har bl.a. räddat livet på min mamma. Ja just det, han är en katt. Kanske ska nämna det.

55. Vill du gifta dig? Ja föffan. Men det är också ok att avstå. Det är inget livsavgörande för mig. Iaf inte just nu!??!?!?! Kanske blir bridezilla sen?

56. Var växte dina föräldrar upp? Vaasa, Finland och Teheran, Iran.

57. Har du någon gång ringt polisen? Ja.

58. Har du svenskt ursprung? You tell me! Kommer så mycket olika bud från folk som tycker ditten och datten, vet knappt själv längre vad jag anser. Äh. Jag känner mig svensk. Det räcker så.

59. Har du, eller har haft, något smeknamn? Yatzy, Anita Patel (endast Vero kallar mig detta), A-H.

60. Vilka är dina största svagheter? Har lite dåligt ”kompissjälvförtroende”, dvs. har lätt för att tro att mina kompisar är sura/trötta/irriterade på mig och därför blir jag lite timid. Känner mig lätt ”utanför”, som ett barn ja. Har tendenser till en giftig jävla kollektivtrafikspsykos också. Jag vene, man kan väl summera det hela med att jag är lite folkskygg! Annars är jag jävligt kul och bra och snäll när jag är på humör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.