Min Dröm

vienna-office
Tänk om man hade ett utrymme, som inte var hemma och inte var Studentpalatset eller universitetsbiblioteket, där man kan lämna sina böcker i tryggt förvar så man slipper släpa runt på dem som en osalig vagabond med kroniska ryggproblem. Där man kunde typ… ha bra belysning, välja sin egen stol, ha en whiteboard och anslagstavlor där man kan sätta upp sitt shit utan att behöva ta ner det igen… där man känner plugg-zen. Få naturligt ljus, slippa folk som Skypear eller snorar eller pratar när DET SKA VARA TYST… Där man kan äta sin lunch utan att vara tvungen att köpa något för att få sätta sig ner, där man inte måste stå i kö i en jävla kvart för att få stoppa sin deppiga matlåda i den äckliga microvågsugnen…

Finns detta nånstans i södra Stockholm för några hundralappar i månaden? Det får gärna se ut som Freuds kontor här ovan. Passar en kvinna av min kaliber.

6 Kommentarer

 1. Skulle fan inte banga! Ska vi splitta på något eller?

 2. Finns det inga tjänster att söka på juridiska fakulteten? Då kan man ha tur och få eget kontor, om inte annat får man gratis kaffe/lunchrum/kopiator osv osv. Vet dock inte vilken typ av tjänster det finns i Stockholm eller vilken insats man måste göra. Min kompis jobbar på SU på 50% parallellt med jurstudier, hon har fria tider och eget kontor. Men det är ju en hel del jobb så klart!

  • Åh vilket fint tips. Dock så har jag typ inte möjlighet att binda upp mig på saker som tar min tid just nu då jag liksom kämpar med att få vardagen att gå ihop med enbart juridikstudier och några ideella engagemang vid sidan av… Hmmm. MEN skall tänka på detta! Eftersom att man ju får betalt I guess???

   • Ja det är absolut betalt! Och hon säger att det är en sjuuukt bra erfarenhet för att hon kommer lära sig massa som kommer hjälpa henne, både i studierna men kanske framför allt i karriären. Men hon är nog å andra sidan inställd på att betygen kommer lida lite, tror jag! Så hon börjar denna termin och känner efter om det funkar eller inte.
    Frågan är om ni inte går samma termin? Säg till om du vill att jag ska prata med henne!

    • JA GÄRNA! Jag går termin 4 nu, har precis börjat med fastighetsrätt alltså. Du får skitagärna prata med henne och kolla vad hon tycker, alternativt kan du bara be henne plutta ner några rader själv här! Guu tack. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.