”You basic bitch, get outta my face” – Iggy Azalea :)

bitches and hoes

Jag är så JÄÄÄÄÄÄVLA trött på kvinnliga artister som fyller sina låttexter med skitsnack om andra kvinnor. Om hur andra kvinnor är så jävla billiga, dåliga, otillräckliga, patetiska, avundsjuka. Om hur andra kvinnor är bitches och hoes och bara borde hålla käften. Ping t.ex. Nicki Minaj, och Iggy Azalea. Ska tvätta era fucking trutar med tvål, jävla backstabbers. Jag vet att de antagligen i sina privatliv är passionerade feminister, om inte annat så kommer de garanterat bli det efter ett par år till i deras bransch. Men faaaan, seriöööööst. Ribban kan ligga så jävla mycket högre. Blir så trött.

Hemläxa till Iggy och Nicki. Även hemläxa till er alla honeys där ute som TROTS ATT NI VET BÄTTRE inte pallar radera uttryck som ”fittigt”, ”jävla fitta”, ”kärring”, ”bitch”, etc ur era invektivkataloger. Seriöst, skärpning.

4 Kommentarer

  1. hej anahita! skulle (såhär lite sent om sider) vilja tacka för gubbhen girls club-tipset, läste först om den här på din blogg! hade skitskoj där + fick en sweet menskopp som jag använder i skrivande stund 🙂

  2. haha oops, såg att jag missade ett n i ditt namn, sorry!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.