It’s so fluffy I’m gonna diieee!

Måste bara tipsa om detta insmörj för kröppa! Jag fick hem den i ett sånt därnt Buzzador-paket och har alltså ej köpt själv *ansvarsfriskriver*. Men;

Jag är intensivt motvillig till att smörja in min kropp för jag är rastlös och gillar inte nästan en enda body lotion jag använt p.g.a. geggigheten och konsistensen. Men denna! Dove Pure & sensitive! (Förstår ni hur mycket det tar emot att formulera detta inlägg? Reklamkänslan är heeelt… Aja, suck it up och tipsa klart nu Annahita.) Den är för känslig hud, vilket för mig är synonymt med ”tunt” och lite ”verkningslöst” (säkert en felaktig association, men så är det i mitt huvud), men konsistensen på den är… som en tjock, krämig sufflé. Rik men inte flottig. Mild men inte tunn. Åh. Bara fyllig, fluffig, mmmm. Den känns även helt adekvat som en fuktbevarade produkt, önskar jag hade haft den när vi bodde i Barcelona med vintervindar och klorvatten i duschen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.