Flakey

Ända sen jag såg detta hos Killer Colours

IMG_8219

(bilden tillhör henne)

… så har jag haft ett jävla sug efter ett sånt glitterlack med regnbågsskimrande små ”flingor”. Köpte till slut Covered in diamonds från Color Club. Såhär pepp var jag och såhär fint blev det:

Under glittret har jag Blue my mind från H&M. Viola hade Baker Street från Nails Inc. och 2012 från Nubar. Gillar hennes version mer p.g.a. större kontrast mellan det blåa och glittret. Mitt glitterlack skimrar mer i skira pastellfärger, vilket liksom ”smälter in” lite för mycket. Aja, jag är skitnöjd ändå! Älskar alla nagellack jag köpt på Ebay.

7 Kommentarer

  1. Fint, och tack för peppen! Älskar blått med sparkle, bästa basfärgen för ca vad som helst.

  2. sephora har en fin (och billig) som heter purple jewelry som är lite rödare i tonen, som Violas.

  3. Shit va snyggt det blev!!! :hearteyes:
    ÄLSKAR Blue My Mind!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.