Högkvalitativ terapi

Pysslar med mina små klor för att tänka på annat. Får för mig att ”göra eget nagellack”. Häller i lite blåvita ”pigment” jag fick i nån gratispåse från Coastal Scents en gång, ner i en flaska gammalt genomskinligt lack jag aldrig använder.

DSC_0180
Ah. The beauty. Sakta sakta sjunger de skimrande pigmenten till botten.

DSC_0198

Kände mig som en pundare när jag satt med mina pulver och påsar och aluminiumfolie. Sen blev resultatet jävligt menlöst och intetsägande, men hade inte heller förväntat mig nånting. Blev dock hungrig, ville testa nåt annat. Nåt ballare.

DSC_0192
Ah, of course! GLITTER (fotat ur fokus, annars fastnar liksom inte glittret på bild, vilket alla nagellacksbloggsfanatiker REDAN VET, men jag vill ändå upplysa). Jag har sånt där regnbågsskimrande glitter i två olika storlekar, en påse från Coastal Scents och ett mikroglitter från Make Up Store. Hällde ner det i en annan flaska nagellack. Lacket löste upp allt glitter, kvar blev bara vita små flingor. 🙁 Men i ungefär 30 sek var det fan det snyggaste lacket jag nånsin sett.

DSC_0207

Lackade ur. Lackade om med Lady Luck från H&M.

Snipp snopp slut. Skjut en snut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.