Headers vi (jag) minns

På tal om arkiv och nostalgi och att bläddra tillbaka osv… Se här! Aahh! Ye olde bloggheaders of yore..! Den första är från när jag bloggade under titeln If you’re into it (ja, efter Flight of the Conchords-låten) och den går tillbaks till januari 2008 (haha snart fem år sen, helt stört!!!) och den senaste hade jag fram till alldeles nyss!

IFII

whinar wordpress com

whinarse1

headerhand

dingbats

rymdis

1314019015016-1-1

header

4 Kommentarer

  1. jag minns en utav dom, det måste betyda att jag inte varit med särskilt länge!

    • Fast du HAR ju varit med rätt jävla länge ändå Sonja! Säkert 2 år. Glömmer aldrig när jag hittade Teckningsbloggen. :hearteyes:

  2. shit, vad lång tid sen det var jag hittade din blogg! kommer ihåg att jag sökte på arkitektprovet på google och hamnade här, haha. och sen dess har jag varit fast :hearteyes:

    • Haha, OH EM GEEEE, arkitektprovet! Det är så länge sen att jag nästan glömt bort att jag sökt dit en gång i tiden. Vad roligt att du är kvar Louise. Vet ej om vi har träffats men jag blir alltid lika glad när du kommenterar. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.