Gubbhen Girls Club


Sara:
nog går vi väl på anisas menskopp-klubb?
Annahita:
EH SJÄLVKLART?!?!?!?!?!? <3
Sara:
BRAAAAAA
jag kommer till arlanda 20.15, men då hinner jag ju!!
”the perks of living near stureplan”
för en gångs skull nöjd över detta faktum
Annahita:
asså jet-set-sara
direkt från flyget till klubben

Jag tipsar ALDRIG om klubbar för jag går typ aldrig ut längre. MEN. Nu på fredag kommer det koka på Spy Bar. Geniet Julia Frändfors, d.v.s. boss-queen i Vita Baren, har tagit in Baws Klittz och tillsammans med dom arrangeras en kvinnoseparatistisk klubb nu på fredag. Alltså; enbart musik av kvinnor spelas, endast de som identifierar sig som kvinnor är välkomna (män får dock komma efter kl. 01:00) och MENSKOPPAR kommer delas ut gratis! FUCK SANITETSPRODUKTSINDUSTRIN!!!!!!!!!!!!!!! WOMANHOOD 4 PREZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aja, ni ser ju på antalet utropstecken hur pass pepp jag är. Höll på att smälla af på tunnelbanan i morgonrusningen när jag såg inbjudningen på Facebook. Här hittar ni eventet: Gubbhen Girls Club. Kom, kom, kom alla mina vackra kloka rosor som läser denna bloggy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.