Hush mush Lush

Knatade iväg till LUSH igår, jesus vad jag älskar det där jävla stället, blir alltid helt vild. Flaskor här hemma börjar ta slut (vilket är galet egentligen med tanke på den enorma mängden *produkter* jag har hamstrat på mig under alla år – blev så mkt till slut att jag var tvungen att ge mig själv ett införselstopp; inget nytt i badrummet, varken freebies eller köpt shit!!! Aja, införselstoppet resulterade i att väldigt mycket är slut nu. Äntligen!!!), så jag köpte:

  • Seanik schampo i kakform.
  • Veganese balsam.
  • Fresh Farmacy ansiktsrengöring, också i kakform.
  • Imperialis fuktkräm för fejs.

Fick även seriöst ultragenerösa samples på Ultrabland ansiktsrengöring och Jasmine and henna fluff-eaze hårinpackning.


Jag sympatiserar verkligen med LUSH:s idé och har aldrig varit missnöjd med nån produkt (utom den gången då jag upptäckte att en parfym lämnar röda fläckar efter sig på kläder och hud). Detta blir götteligött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.