fan det sjukaste jag läst

så en kvinna blir våldtagen och skriver om det på reddit. hon får svar som:

”No means no. But OP never said no. She said ’I have a bf’ and that is all. A LOT OF PEOPLE cheat. A lot of people have significant others. To the guy who did it, that meant nothing. She put herself in a situation which the guy suspects she was a willing participant. She knew he was interested and went out to drinks alone with him. She did not stop his advances in any way. This would indicate to nearly any guy that she was willing.”
ÖVERSÄTTNING -> folk är otrogna; alltså blev hon inte våldtagen.

eller;

”[…] This is ridiculous. Saying she was raped is such a disservice to true rape victims. For someone who feels so much guilt allegedly she shifts blame like a pro. Nothing is her fault. Its gross.”
ÖVERSÄTTNING -> riktiga våldtäktsoffer pratar inte om det.

nej gud, jag orkar inte mer. läs själv i länken istället. sedan uppdaterar hon iallafall tråden och säger att folk har rätt, att det nog inte var våldtäkt. många människor skriker rakt ut i tråden av sorg och frustration över patriarkatets våld mot kvinnan, dels under själva övergreppet och dels i kommentarerna efteråt. det är fan helt obeskrivligt.

däremot GLÄDJER det mig hur jävla hatiska folk är mot dessa rape apologists; ”You are an utter, utter cunt. Die in a fucking fire you cancerous piece of shit.” var ett bra sammanfattning av hur dessa skeptiker bemöttes. haha. riktigt myser över hur folk blir så fullkomligt söndertrakasserade i den här tråden för att de trollar och äcklar sig mot en kvinna som blivit utsatt för ett övergrepp. skit ska skit ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.