hej! hemma bäst osv!


jag har flyttat tillbaks hit efter åtta månader på djungeltrumman! nu ska vi se om jag kan kicka igång det här gamla vraket (tillbringade sjuttio miljoner timmar med att radera 4000+ spamkommentarer, tills jag haxxade bort dom i phpMyAdmin, och ja – you tell me??? fattar inte hur jag är så himla självlärd när det kommer till sånt här. är typ inte rädd för att göra fel, fast jag verkligen borde). och hur inleder man bäst om inte genom en fet enkät? snodde en höstig från quetzala.

1. Känner du dig spirande lycklig och glad nu när hösten är här?
nej absolut inte. tanken på höst gör mig gosig och mysig när jag föreställer mig sitta och kura i en soffa med filt och tända ljus och en kopp te, men så är det ju fan aldrig i verkligheten? de har inte satt på värmen i elementen i mitt hus heller så mitt enda enkla nöje som jag förfinat under sommaren – d.v.s. äta ett helt paket piggelin i ett svep – känns inte lika kul längre. fingrar och mun och kinder är helt avdomnade as i type.

2. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
mammas gamla mörkblåa ullkappa med axelvaddar. har redan rivit upp ett stort hål i ena fickan.

3. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan – hur såg ditt liv ut?
jag hade precis börjat plugga, mådde skit i ett förhållande där vi inte passade varandra på något sätt, frös, bodde hos mamma, försökte läsa ikapp efter de första chockartade veckorna på juristprogrammet. jag visste att det var mycket att läsa. men man fattade nog inte förrän efter ett halvår.

4. Vad gör du om dagarna egentligen?
pluggar. just nu läser vi civilrätt 2, en kurs som annars går under smeknamnet ”väggen”. LOL 🙁

5. Vad ska du ha för frisyr?
jag vet inte. klippte lugg. vet inte vad jag ska göra av den. kanske låter den växa ut igen. jag vet inte. bryr mig inte.

6. Vad lyssnar du på för musik?
faaaaan jag lyssnar typ inte på musik nu? har precis skaffat en ny telefon (SAMSUNG GALAXY S3 THANK U VERY MUCH, så jävla fin grej) och har inte hunnit fylla den med nåt ännu.

7. Vad läser du?
har precis påbörjat det storslagna eposet allmän köprätt. på frivillighetsfronten är jag sen i somras halvvägs in i patti smiths just kids. vacker men tidvis svårt pretentiös.

8. Ditt bästa skönhetstips inför hösten?
tvätta av dig sminket. undvik alkohol. undvik att vara olycklig för då gnuggar du dig i ansiktet vilket förstör din foundation.

9. Vem är din stilikon just nu?
nån hel och ren person med svarta jeans som inte är lite för korta, och som har enfärgade strumpor och snygg frisyr. vill vara den personen.

10. Är du kär?
jag är mer än kär.

11. Hur många har du bokat i år?
haha vem har skrivit den här enkäten? jag bokade några flygbiljetter till malaga i somras………………..? samt några biobiljetter under hösten……? hahaha

12. Senast inkomna sms?
”<3!”

13. Ångrar du något i år?
jag är fortfarande inte en person som ångrar mig.

14. Vad var bäst med sommaren?
seriöst vill jag skriva: att eric var ledig. fan vad han slet HUND under våren, ville bara se honom avslappnad och laid back.

15. Vad var sämst med sommaren?
vädret haha vilket skämt. men jag hann vara ett par veckor i södra spanien med mor min, vilket kompenserade ofc.

16. Blev det som du tänkt dig?
ja, men typ?

17. Vad önskar du dig?
vinterskor. har precis köpt. henri lloyd. ja jag skojar inte ens.

18. Senast sedda film?
vi såg midnight run i söndags! så jävla bra! perfekt åttiotalsmanus. kalle upprepade att såna filmer inte görs längre och det är fan sant. så himla fint samspel, om man får säga så. och jävligt skojigt. typisk film jag skulle kunna kolla på med pappa utan att skämmas.

19. Senast köpta plagg?
oj. säkert strumpor eller trosor. eller nej! det var ett par blå/vit-prickiga tights från blanco i malaga.

20. Hur ser du på framtiden?
lite likgiltigt just nu. men det ljusnar nog snart! t.ex. när jag fått äta.

2 Kommentarer

  1. whino, jag kan inte få in bloggen i min rss-läsare! hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.