the 2011 wrap-up

idag är sista dagen på årets första vecka. jag gör som så många andra och summerar året som gått, tycker ju om det. bilden är tagen av fina hilda.

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? flyttade utomlands, flyttade ihop med en kompis, drack vodka redbull (HAA HAA), gjorde slut, låg på sjukhus. blev publicerad i röd press och nöjesguiden. började plugga juridik.
2. höll du några av dina nyårslöften? jag har inga nyårslöften.
3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? för lite bebisar asså.
4. dog någon som stod dig nära? nej. *PEPPAR PEPPAR*
5. vilka länder besökte du? jag tillbringade halva året i barcelona, annars bara sverige.
6. är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? struktur, rutiner, resultat *tom på insidan*. jag hoppas också på att jag kommer kunna umgås lite med min golden girl annie. känns så sjukt fail att vi försökt träffas sen augusti men att det inte blivit av. detta gäller även anahita, ellen och nathan. jag saknade även ett armbandsur. det ska jag köpa under detta året.
7. vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 13 januari; jag och vero flyttade. 3 april; mitt sex år långa förhållande tog slut. 8 april; jag sa hejdå till min bror. 30 juni; jag och vero flyttade hem.
8. din största framgång 2011? att jag kom in på juristprogrammet. har inte haft så många andra ”framgångar”, hehe.
9. största misstaget? no regrets. ångrar nästan aldrig någonting, ligger inte direkt i min natur.
10. har du varit sjuk eller skadat dig? jag har bara varit förkyld samt att jag fick  total kollaps av lite hårt leverne nån gång i maj.
11. bästa köpet? jag köper väldigt lite saker. men, jag gillade t-shirtarna jag köpte till mig och veronica när hon fyllde år. som det stod ”bzzzt” på. money well spent.
12. vad spenderade du mest pengar på? mat och hyra. skrev exakt samma sak förra året, fan vad lame. har också betalat av som fan på mitt CSN-lån. shit vad det sved. det sved riktigt länge.
13. gjorde någonting dig riktigt glad? blev brutalt glad när jag fick mitt antagningsbesked. även när jag fick vara med brorsan i barcelona, det var en sån där stillsam intensiv glädje när man verkligen känner vart man hör hemma. våren i barca gav mig några riktigt minnesvärda ögonblick också, bl.a. när jag, veronica och mark såg champions league-finalen på storbildskärm på arc de triomf och barcelona vann mot real madrid och jublet och kärleken som exploderade där. alltså det var… ja. obeskrivligt.
det var även väldigt fint att ligga i gräset i parc ciutadella med huvudet i veronicas knä och prata om ingenting. också sån där stillsam intensiv glädje. var till slut även överlycklig över att få komma hem till sverige. allt kändes så lagom. älskade barca, älskar stockholm. det var bra tajming bara.
blev också jätteglad av att träffa eric, isabelle, julle, hasan, rebecka, benjamin, agnes b, rickard (minns med värme vår vodkasnurriga tvåmannaefterfest hos honom i november)(enda gången i år som jag blev så full att jag spydde, THANK U VERY MUCHO RICCARDO), amat och tommie x!!! och när den sistnämnde började prata med mig på ett kalaz och sa massa fina saker som gjorde mig så brutalt smickrad och hedrad, samt att han sen kallade mig för sin bloggidol och att han tycker att jag borde bli statsminister. då dog jag en smula. eller jag dog flera smulor, kan man nog säga. gud, den snubben asså *kär*. blev även lika glad varje gång jag träffade masha, asrin och ghazal. t.ex. när vi var och såg scum-manifestet. överlägsna människor.
14. vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011? josmar gerona – ragazza.
15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare i längre perioder än förr, men också jävligt hackigt tidvis. jag har verkligen känt mig älskad, men också för första gången hatad av människor som betytt väldigt mycket för mig. det är fan svårt att hantera.
16. vad önskar du att du gjort mer? varit mer ärlig, mot mig själv och mot andra. sett saker för vad de är osv. varit ute bland folk mer (denna önskan återkommer år efter år märker jag).
17. vad önskar du att du gjort mindre? druckit alkohol. låtsats att jag inte bryr mig.
18. hur tillbringar du julen? hos mamma med brorsan & katten. exakt samma som förra året, hihi.
19. var du kär i år? jodå, det var jag nog.
20. favoritprogram på TV? kaka på kaka på SVT play! annars var mitt tv-tittande väldigt begränsat.
21. bästa boken du läste i år? öh. har bara läst kurslitteratur. så… civilrätt av anders agell och christina malmberg… LOL…
22. största musikaliska upptäckten? haha gud. så skrattretande att jag inte vet vad jag ska svara här.
23. något du önskade dig och fick när du fyllde år? jag fick en sån jäkla fin ögonskugga av veronica. men det finaste var ett armband som hon hade bokstaverat ”bzz” på. det hade jag inte önskat mig eftersom att det inte existerat förr!!! men jag älskade det. tills det gick sönder och bokstäverna försvann. ska återskapa det en vacker dag.
24. något du önskade dig men inte fick? äh. nej.
25. vad gjorde du på din födelsedag 2011? detta var i mitten av mars dårå. jag steg upp tidigt som fan och gick till polisstationen med kym för att hjälpa honom att fixa sitt NIE-nummer och registrera sig som boende i barcelona, sen drack vi kaffe i solen på plaza catalunya och sen köpte jag ett par fina skewr. på eftermiddagen återvände jag hem och låg i solen på terrassen med veronicas mage som huvudkudde. på kvällen tror jag att vi blev fulla hemma hos amy, simone och caitlyn.
26. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? om jag hade lurat mig själv lite mindre hade jag besparat mig och andra väldigt mycket sorg. hade jag haft mer pengar hade jag och veronica inte behövt oroa oss så mycket. på hösten hade det också varit trevligt att ha en inkomst och en egen bostad. men närå, jag har inga pengar och bor hos mamma när jag är 24. ”helt normalt”. älskar när folk försöker få det att verka mindre lamt än vad det är. ba ”äsch, det är sånt man får göra ibland” eller ”det är svårt att få bostad” osv. gulligt.
27. hur skulle du beskriva din stil år 2011? mer avklätt. haha. faktiskt. kände mig tidvis riktigt OSEDLIG. sen hände nåt och jag bara slutade bry mig. hösten har varit av ganska maskulint snitt eller vad man ska säga.
28. vad fick dig att må bra? enormt mycket kärlek. systerskap. spansk sol. estrella damm. twitter, hihi. veronicas nypvänliga kinder, små fingrar och vårt samförstånd. sónar med vero, cajsa, emelie, andreas och pelle (jävla bra gäng). anisa och hennes vackra fejs, grymtande skratt och våra sjuka samtalsämnen. våra energidrycksindränkta pluggsessioner på KTH under hösten, och frukostarna i hennes korridorskök. när vi var på kakans klubb på södra teatern i somras och satt nere i logen och söp till på vodka och tranbärsjuice med julle. när jag åt filmjölk (LOL minns nu hur besatt jag var?). att lille taimas personlighet träder fram mer och mer. han är som en portal till en värld.
29. vilken kändis var du mest sugen på? BEYONCÉ. som vanligt. hon ger mig gåshud. och idag fick hon bebis.
30. vem saknade du? min ebba, mitt ex, min familj, mina vänner. jag saknade väldigt många eftersom att jag som sagt inte bodde hemma osv.
31. den bästa nya personen du träffade? så jävla enkelt svar. sara, hilda, amanda, oriol, kym. och eric.

2 Kommentarer

  1. det här kommer låta FETT överdrivet, men jag menar allvar!
    läste just i Läkartidningen om många olika fall där unga kvinnor och män som druckit redbull&vodkadrinkar kolade strax efter!! alltså, nån dog i sömnen och nån annan kollapsade på dansgolvet. de hade inga hjärtfel, de hade inte knarkat och hade inte sååå hög promillehalt. forskarna vet ännu inte hur kombinationen taurin-koffein-alkohol påverkar kroppen!!! men läskigt är det och jag vet att jag aldrig skulle våga köra på det.

    så låt inte vodkaredbull vara 2012 års drink! puss.

    • oj, ja, jag har hört detta också men har tänkt att det är nån skröna!??!!??? ska hålla mig undan i fortsättningen dock, gillar ändå inte den sortens fylla man får. hetsfyllan. nä fy. tack för din omtanke LINN. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.