2011 genom mobilen pt. 2

image

jag och veronica skaffar varsin HTC desire. börjar whatsappa med varandra som idioter.

image

i slutet av januari fyller veronica 24 år. jag har fixat custom made t-shirts med vårt gemensamma budskap på. bzzzt. ska skriva ett uttömmande inlägg om bzzzt och alla dess varianter nån gång.

image

vårvintern i barcelona är så jävla kall. vi har inget element för att vår hyresvärd är en värdelös gris så vi går runt på stan för att slippa frysa. går ner i tunnelbanan och in i butiker som ”ser varma ut” för att värma oss. som riktiga råttor.

image

inte alls så varmt och gosigt som det ser ut.

image

såna här åt jag så jävla mycket av. napolitanare från mercadona för typ 1.45 euro per förpackning. stört goda. stört jävla goda!!

image

i februari fick vi besök av massa män. min bror och hans bästa vän samt våra dåvarande dudez. korvsoppa ett par dagar där asså. sjukt fint dock. mycket mat och öl.

image

välsopade gator. som alltid. det såg rent ut överallt men det stank ändå.

image

tom hallberg sätter hjärtan i brand vart han än går. här försöker han smöra (?) för sin kompis storasyster, d.v.s. mig. tur att jag har ett hjärta av sten.

image

det hände att man var bakis.

image

barbiehus i eixample (också känt som gayxample).

image

jag färgade håret rött pga älskar rihanna. det är väldigt talande att den enda kompletta meningen jag felfritt sagt på spanska någonsin är ”yo quiro pelo como rihanna” (”jag vill ha hår som rihanna”).

image

xibeca (”chibeca” typ??) denna ölen drack vi av EN DEL, kan man säga. på mercadona kostade den 40 cent burken. ja, alltså ungefär 4 kr.

image

en nedlagd möbelfabrik som jag alltid gick förbi på väg till jobbet.

image

anisa började twittra! vilket gjorde mig orimligt glad???

image

började klippa min egen lugg. kortare och kortare blev den för varje gång. stod även för fortsatt dålig hållning.

image

när jag jobbade brukade jag handla lunch i denna glammiga butiken. killen i kassan raggade så mycket att jag slutade gå dit. han hade inte ett uns finess. jävla spanjorer. lärde mig även varför vissa spanska ord har en punkt mellan två ”L”, som på skylten som det står ”cel.luloses” på. det är ju för att man inte ska uttala dubbel-L:et som ”J”, som man annars gör på spanska. SÅ BRA LÄRDOM.

image

färgade håret ännu lite till. hittade ju en helt fantastisk afrofrisörproduktsbutik med schukt bra priser osv. han som jobbade där, nadim, var en pakistanier som hade bott i sverige och blev glad över att få öva upp sitt språk litegrann. jag fick rabatt när jag handlade där för att jag och veronica var ”trevliga och svenska”???

image

köpte stygg klänning på asos. kände mig som lezbian death queen när jag hade den på mig.

image

såg om massa filmer, bland annat svart katt, vit katt. endast den är skäl nog för mig att vilja åka till serbien.

image

beundrade veronicas fasta hand och hennes felfria eyeliner varje dag. kolla in den där rosiga nosen. vill ju bara pussa. gud vad jag saknar henne. detta med att plugga så mycket att man inte hinner ses = överskattat.

image

vi umgicks mycket med detta cp. oriol from andorra. obeskrivlig och oförglömlig. hans sjuka fejs pryder numera mitt SL-kort.

image

vi drack HORCHATA!

image

piffade och gick ut en hel massa.

image

på väg till razzmatazz typ? jag vene.

image

var på nån sjuk maskeradfest också. här ser vi veronica, super hombre och matman?? skrattade så mycket den kvällen.

image

vi utnyttjade ofta att vi hade fönsterluckor för att stänga ute dagsljuset dagen efter. dagar kunde passera utan att något rörde på sig typ, utanför fönstret stod universum helt stilla. ibland såg man en stor ledsen hund, en rhodesian ridgeback, lufsa runt på en balkong. även en dam som konstant vattnade blommorna på en annan balkong, som hon även städade. VARJE DAG VID SAMMA KLOCKSLAG. detta sjuka folk.

image

och sen kom solen.

4 Kommentarer

  1. annahita, fina tjej. jag har funderat på en grej. har du någonsin typ funderat på att sluta äta kött?

  2. Okej, förlåt för onödig besserwisserkommentar o.s.v., men det är inte spanska utan katalanska som använder en liten prick mellan dubbelstavade l för att visa att det ska uttalas som l och inte som det j-liknande ljudet som skrivs ll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.