potatis

ofta det dyker upp två potatisrelaterade grejer som jag ej kan sluta skratta åt, inom loppet av 3 min???

kudoz till @bktsvc och @knarkibajset.

En kommentar

  1. Raoul PETE Joacim Parfalk

    Kallar sig Din vän Carsten fortfarande Elak eller var det de andra tVÅ vÄRRE Tok jävlarna från Outpost o tja några andra nearby Testar sända en kopia till er potatiskalerskorna av whatever ni nu menar med potatisar

    litar inte på att socialdemokraten jag FÖRSÖKTE nå FICK orden fastnade kanske hos lars ohlys zionist vänner inom SoSSerians sTERN liga serrö
    Härligt läsa att det FINNS några RYGGRADS Socialdemokrater o INTE bara NOSKES SoSSialister av sk ”Liberalt Intellektuella2 som Damberg Kappvändande Nyliberala sort så tja synd ni hatar jag ThunderFOOL;) earthling Trinity Parfalk…PETE parfalk har faktiskt Kommunist hjärta av RödGula Nejlika sortenm så jaja har TYVÄRR också en moderat kapitalist hjärna många blev rIKA på o jag utfattig o syndabocka som ”nazistjesus2 så FÖRSTÅR ni MIN sorg när göran persson lYDDE Shimon Peres o beodrarde socialdemokrater ”Infiltrera nazismen o RIKTA den mOT iSLAM;( dvs MoSSad judar ÖKADE Nazismen så mitt Hjärta o Hjärna till det som Leif Pagrotsky kallade ”segern” mot nazismen var mINST uppskatt av israelerna som VILLE ha ÖKAT JUDEHAT exakt som när zionister o nAZISTER samarbetade för att skaffa sig bosättare kolonisatörer o hitler ville bli av med dem så var rädda om er själva för har ni tänkt på att Ådalslagarna tOGS bORT av folkpartist styrda sosse Regheingen som gav Action directe mosSad sharkozys JDL numera SDL ATTAC av Kouchner sortens Göteborgkravallisterna 5Miljoner ;( o de 25000 FREDLIGA Straffades så numera kna TYVÄRR stackars vikinga poliser o vikinga Militärer BEODRAS sKJUTA IHJÄL svenska hungerkravallande Socialdemokrater o kommunister så var FÖRSIKTIGA dambergs är som nOSKES Milis som mördade Judinna rosa Luxemburg i historien såg ni iNTE hans ”felSägning valnatten FÖRSTA han sade var ”De” hade förlorat o sedan i slutet rättade SS Juden sig o sade 2Vi” dvs han VILLE iNTE vINNA Valet likt Flesta RIKA sossar som torpederade mona o hyllade reinfeldt o STERN Lyste i Mona Stahlins Ögon när hon anklagde Socialdemokraternas Kongress för FEL Politik hade hon haft HEDER hade hon sagt att hon ville vara folkpartist REDAN när hon FICK Politiken hon INTE gillade av Kongressen men att SYNDABOCKA alla oskyldiga sossar medan INTE ansåg eller såg sin eGEN Slakt av SAP som skadligaste så nÄR mona stahlins STERN Liga nu gjort Aftonbladets mODERAT SS ägda blaska till soSSE slaktare no1 i Joseph Goebbels dvs Alias per Schlingmann tYSK medborgare så svenska fÖR KORT TID men Regeringen BRÖT/Fifflade BORT Lagen o kallar hans goebbels ministerium för 2Statssekreterare MEN KOLLA aSETS BUDGET ser ni det är mINISTERIUM dvs olagligt ebnligt svenska lag MVH Me Parfalk..PETE Parfalk ska testa om Moder Sveas It försvar funkar o försöka nå er jag MYCKET tacksam till Komvux Lärare i Bromölla inom naturvetskap matematik o svenska som fick mIN Äldste son att bli Kunskapstörstande så DINA oRD om fLER mÄNNISKOR i skolna MYCKET Viktigare än Digitalt skit anser jag ”Just MY Humble opions”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.