gog lul

såhär har jag suttit. hela veckan. grådassig, finnig och totalt oinspirerad på studentpalatset och harvat mig igenom kurslitteratur. ja, ni ser ju hur jag ser ut. behöver inte ens förklara egentligen. så jävla deppig tjej i behov av något ORDENTLIGT. har överlevt endast p.g.a. julpepp.


så igår var jag ute och matade min själ med kärlek tillsammans med min bästaste bäste anisa (@bktsvc). hon gav mig en lurig julklapp, som hon köpte inne på lush när jag också var där. hon stod och smygshoppade vid kassan och hoppades att jag inte skulle fatta nåt, det gjorde jag inte! jag fick denna underbara FLYING FOX-duschtvål (ÄNGKLIEN!!!) som är så överjordiskt jävla MUMS. det är typ så jag föreställer mig att kakan (@kakancookiejar) doftar. hehe.

jag duschade, och TITTA!! nu mår jag som en gudinna. OMG TACK GOOMMAN!! jag ska nu lägga mig i soffan med kudde på magen, äta ischoklad och läsa prins charles känsla.

god jul på er alla små mirakel därute. ta hand om er extra mycket idag!

3 Kommentarer

  1. Marri kheristmas Annahitaaa!
    Tycker om dig <3

  2. god jul annahita!!

  3. puzz lille bebiz <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.