ful, ful, ful, så innerligt jävla ful

det här blir ett kort inlägg för jag orkar inte formulera mig, mitt hjärta och min själ blir riven och sårig av att tänka på sånt här men jag måste förmedla det vidare. här har ni en lista på de hundratals människor som varit i behov av vård, men som dött för att de har nekats tillstånd att passera en gränsövergång mellan israel och de ockuperade palestinska områdena.

vi finner till exempel 20-årige adel, som var med om en svår trafikolycka men som avled efter att soldater vid checkpointen fördröjde inpasseringen med 20 minuter.

vi finner 8-åriga amir som dog av hjärnhinneinflammation efter att ha nekats inträde i israel i mer än en vecka.

vi finner 44-åriga fatma som dog efter att hon inte beviljades inträde i israel förrän fem dagar efter hennes inbokade sjukhusbesök. på dagen hon väl tilläts passera fick hon vänta vid gränsen i flera timmar och kom fram till sjukhuset i så dåligt skick att hennes liv inte gick att rädda.

vi finner 23-åriga mahmoud, som drabbats av cancer men som dog efter att soldaterna som tjänstgjorde vid gränsen inte lät honom lämna gaza, trots att han beviljats inresetillstånd av myndigheterna.

vi finner 66-åriga fawzeye som fick en hjärtattack och dog vid gränsen för att soldater lät henne vänta för länge.

vi finner dödfödda barn för att deras mödrar vägrats komma in till ett sjukhus för kejsarsnitt.

vi finner 46-åriga taysir, en cancerpatient, som avled vid gränsövergången för att han nekades att passera. han låg i en bil men

hade

endast

tillstånd

att passera

gränsen

till fots.

5 Kommentarer

  1. Raoul PETE Joacim Parfalk

    Kloka ord av dig MEN var Försiktiga en gammal fet 50årig Gube som mig Pete Parfalk kan ju få James Fjong på Dina ord eftersom du MINST Lika söt som Åsa Linderborg jag fick det på hON FULLT ”PåKlädd” PinUppa” så ett FÖRSÖK vara Lita Vänlig i alla fall OM mina ord ens når er för IBLAND når fram ibland INTE o så varit i 16år;( OAVSETT om jag använt min Kapitalisthjärna eller mitt Kommunisthjärta MVH dock me Parfalk…PETE Parfalk

    • jag vet inte exakt vad du vill säga men jag tror att jag inte heller vill veta. james fjong? tack liksom.

  2. herremingud. jag orkar inte. tack annahita för att du förmedlar detta.

  3. :heartbreak: Trött man blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.