warrior queen

pennan är mäktigare än svärdet. glömmer ni bort det någon gång så kan ni läsa ghazals blogg. jag kommer aldrig någonsin sluta avguda henne för det hon gör, blir så fucking stolt över att tillhöra kvinnosläktet när jag läser sånt här. jag imponeras nästan aldrig av mäns klokhetsinsatser, överlag har de väldigt lite att komma med. alltså det finns så extremt få snubbar som är värda att lyssna på, samtidigt som damligan fullkomligt svämmar över av genier.

antal män som jag känner vars åsikter jag respekterar: 2 (hej hej! vet att ni båda läser, hihi!)

antal kvinnliga diton: 200.

älskar när statistik får vara enkel. inga felmarginaler LOL.

nåt ghaz skrev i det där inlägget, som jag funderat på länge själv, är det där med avsaknaden av mansobjektifiering. mikael sol (@mikaelsol) twittrade om det nån gång också, att killar aldrig berömmer varandras utseende. och jag tänker; varför? för det handlar väl inte bara om bögskräck? det låter så mysigt att slippa bli objektifierad som bärare av kvinnokropp, men jag tror, i likhet med ghaz, att vi inte kommer slippa det. så då kan man lika gärna bara jämna ut det. jaja. ska inte skriva ett referat av fuxery, ville mest meddela ghaz att hon är bäst.

KEEP YA HEAD UP.

4 Kommentarer

  1. jag håller med om detta inlägg till 100%

  2. åh PUSS hjärtat!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.