för mycket av allt

fick feber i eftermiddags. jag kände typ sekunden då den satte klorna i min kropp, det var när jag och sara satt och käkade lunch i den där restaurangen högst upp i F-huset på uni. här ligger jag nu och är måttligt road. vill kolla på något kul men kan bara tänka på min uppsats som ju inte skriver sig själv osv.

6 Kommentarer

 1. 1. på lilla bilden på fb trodde jag du lagt upp en bild på Harry Potter <3
  2. krya på dig! vilket skit att bli sjuk just nu i slutet av terminen, är själv i uppsatstag (c-uppsats) och känner att jag vill bajsa på skiten och bränna upp den. så segt går det just nu. känner med dig!
  3. kan tipsa om: last chance to see -serien med stephen fry, perfekt om man är sjuk!

  • 1. haha LOL! min söta kursare sara påpekar varje gång jag bär glasögonen att hon tänker på harry potter.
   2. tack. urk. javisst. men det är ba å kör. vad skriver du om? 🙂
   3. TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!1 kollar dirr.

   • engelska med inriktning litteratur 😎

    ja alltså naturprogram får alltid mig må bättre, fastän jag ibland kommer på mig själv med att tänka ”jag skulle kunna ha en *** som husdjur!” sen skäms jag lite. djur alltså, tänk att vi också är sånna! ashäftigt.

    • jag brukar bli helt ägd av de gånger jag slås av insikten att min katt är ett djur. när ja verkligen _FÖRSTÅR INNEBÖRDEN_ av det faktumet, att JAG LEVER TILLSAMMANS MED ETT DJUR. en naturkraft. egentligen otämjbar. helt känslostyrd liksom. ett djur. en best. en barbar! fan, han är verkligen ingen barbar, ett salongslejon allra mest. but still an animal.

 2. Raoul PETE Joacim Parfalk

  FÖRSÖK Förstå ”Unga ofta Kloka ibland toka ” VARFÖR jag avskyr tja tex den sk It säkerhet som kallas 2ProXy” osv Lycka till hörrni Vilda Indy Babes o Håll er i lita Be Cool vetja o NJUT av era liv utan att riskera skada er själva MVH den ”Onde”? Parfalk…PETE Parfalk men ÄNDOCK RödGul Nejlika Hjärtad av den FÖRRA Människosynen ida hade till Ungvänster NUMERA har Stefan Censurerat bort den o satsar på MoSSad judinnornas Favorit FårSkallr dvs Schurrers 2Hammers” o de är INTE mina favvosar stor risk få ”Hard balls 2avbitna 😉 FÖRSÖK skriva snällt OM dessa orden ens tillåts nå dig en stackrs Cathrins blogg HELT NEDSTÄNGD bara för jag lade kopia av ord till Barack obama där o så drabbas stackren som SUDDAR OO LITTLE dvs en miss G osv så FÖRSTÅ VAD för skit rUNT mig alla snart 16åren o NI bara blev UTNYTTJADE ;(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.