det här med att föräldraskap gör elaka människor snälla

det stämmer inte angående katrin zytomierska. hur är denna person möjlig? hur kan man vara så oempatisk? jag känner en avgrundsdjup bevikelse över mänskligheten när jag läser inlägg som detta, och framförallt kommentarerna. bakgrunden till det där vidriga inlägget verkar vara att hon och bingo har anlitat en barnflicka, en ung tjej från polen. zytomierska beskriver sig själv som den barmhärtige samariten som tagit in denna ”enkla bondjänta” (<— hennes egna ordval) till sitt hem och fullkomligen skämt bort henne utöver alla rimlighetens gränser:

När hon ville besöka sin pappa fick hon ledigt utan avdragen lön och vi betalade hennes biljetter för att besöka honom, Hon fick mer ledigt än de flesta barnflickor och au pairer och på hennes lediga tid bjöd jag henne på skönhetsbehandlingar och hon fick allt som hon pekade på. Glass, chips, godis, kakor, pizza, allt som hon ville ha fick hon. Jag sa aldrig nej till något.

wow. alltså förresten. jag stannar här. jag vet inte hur jag ska formulera mig, man behöver egentligen bara läsa inlägget för att förstå vart jag vill komma. så varsågoda: Monika Rejczak svek Ringo.

PS. HON HAR ANGIVIT BARNFLICKAN TILL AMERIKANSKA MYNDIGHETER. HON HAR ÄVEN PUBLICERAT FULLSTÄNDIGT NAMN OCH TYDLIG IDENTIFIERBAR BILD PÅ HENNE, MED DET UTTRYCKLIGA SYFTET ATT MAN SKA HITTA INLÄGGET OM MAN GOOGLAR HENNES NAMN.

8 Kommentarer

  1. ….Alltså HUR jävla oempatisk kan en människa vara!?

    Guuu va BARMHÄRTIG hon har varit som gett sin livegna slav pizza? Asså herre.

  2. Fy fan, man blir ju fan äcklad av Katrin. Vad fan håller människan på med?! Förstår att den stackars Au pairen rymde!

    • ja! jag kämpar konstant med att inte förlora mig själv i huvudlöst hat, för det är viktigt att man försöker se till helheten hela tiden. men när man konfronteras med personer som zytomierska så blir det så JÄVLA svårt att hålla sig på mattan och inte börja känna förakt.

  3. alskar dig annahita for att du alltid haller oss vakna!

  4. blir helt ställd av alla kommentatorer som tycker att hon gör helt rätt och i samma andetag pratar om att vara en god människa och ha empati. dom ba ”älskar din hämndlystnad och fruktansvärda människosyn; HEJA GODHETEN!!” asså.

    • de där kommentatorerna är ändå nästan värst! HUR kan man läsa den texten och i efterhand känna något positivt och peppande?! den är ju fullkomligt nedslående, våldsam, hatisk!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.