tjejer som gör grejer

ping @RebeccaFiona! älskar videon! älskar detta förfall! känner igen mig i att först vara skön, söt och glad och sen förvandlas till sotig och förbannad, för att slutligen inse att allt bara är ett konstruerat spel och finna lugn och målmedvetenhet, som en riktig fågel fenix! *feministens utveckling*

idag släpps rebecca & fionas debut i love you, man. ikväll ska jag till deras releasefest och krama dom och säga TACK FÖR ATT NI FINNS.

ps. jag intervjuade dem för röd press i höstas, läs den här! det där jobbet har ett mycket högt affektionsvärde för mig, dels för att jag älskar rebecca & fiona och ”tjejer som gör grejer”-rörelsen (ett perfekt uttryck myntat av rebecca), och dels för att jag skrev färdigt jobbet samma vecka som jag flyttade till barcelona. så det är väldigt mycket storögda och oskuldsfulla minnen knutna till den texten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.