jävla arbetsmoralsjävel

är SÅ ARG på min förmåga att ta på mig arbetspass, ovetande om att de tidsmässigt krockar med sånt som är av direkt avgörande betydelse för utvecklandet av min bildning och kultiverandet av mitt sinne. idag hade jag t.ex. kunnat gå med fina, fina ghazal och asrin och lyssna på en föreläsning med den obeskrivliga och ojämförbara SHIRIN EBADI. ghaz hade till och med fixat biljett och allt! FAN. är så jävla arg. missar detta för att jag storsint och heroiskt erbjudit mig att ”hoppa in och stänga” ikväll. jaja. teamet är viktigt osv.

och PÅ LÖRDAG DÅ! vad händer då? JO, det ska jag tala om för er. jag MISSAR socialistiskt forum på lördag, grämer mig framförallt över att jag missar detta grymma event – alla som är lediga på lördag borde fan gå, det är till och med gratis inträde. jag missade förra året också. då satt jag bakfull på twitter och läste i taggen #socforum och konstaterade att alkohol är skadligt för min mentala hälsa. bitterheten över att missa allt som är relevant, p.g.a. en serie komplett onödiga felprioriteringar. gah.

jaja. tröstar mig med att jag idag hade världens bästa föreläsning med den fantastiske rättshistorikern jan-olof sundell. fan vad det är ovant att se en vithårig gammal farbror stå och prata om arbetsrättens och familjerättens historia och utan omsvep ägna sig åt bashing av det patriarkala borgarsamhället. satt och log från hjärtat oavbrutet i två timmar. fantastiskt.

satt i skolan från sju imorse:

men så går det när man skjuter upp sin uppsatsskrivning till tre dagar innan deadline, kära barn!

nu ska jag till jobbet. KUL.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.