avd. folk vars statusuppdateringar jag blockerar

de som uteslutande är med i såna här facebookgrupper:

Vi vill ha tillbaka Arne Weise på julafton, I love the rain, häst är en frukt, Paprika, If Pubs Dont Serve Drunk People Why Do Mc’donalds Serve Fat People, Vi som skickar SMS varje dag, Idre Fjäll, Jacob Black, Joel Kinnaman (Official fan page), Subway, Apotekarnes Julmust, Hugging, Pizza, Shutter Shades, Tenacious D, Stimorol Sverige, Kent.nu, MACHO! TEX-MEX, 8 saker varje kille vill ha från en tjej men aldrig frågar efter., 99% av alla vuxna vet inte vem denna person är – Men alla ungdomar vet, Vi gillar olika, Crazy Taxi, Vi som hoppas att det spöregnar under Kronprinsessan Victorias bröllop, Google Kopian som blev stämd! Otroligt likt!, nyrakade ben, Så ser en 12 år gammal McDonalds-hamburgare ut. OTROLIGT!, Coca-Cola, Vi som älskar att mysa <3, Fight Cancer, Alla vi som hatar PJ!, Coop, Swedish Chocolate Balls, TACOS!!!, Beer, Jägermeister, Ctrl+C Ctrl+V, Silvertejp, Hallonlakritsskalle, Vi som tycker TV4 har för mycket reklam, Rain, Ben & Jerry’s, The Twilight Saga, 1993, Spotify, Kladdkaka, Vi som älskar att få massage!, Trying to feel for your phone, and panicking when you can’t feel it., Malicious Pleasure, DaVinci Song Contest 2010, Vi som gillar att duscha länge!, I want to sleep…5 more minutes!, Sova, I love Tattoos by Andy, Flipping the Pillow Over to Get to the Cold Side, Dancing in the Rain, Sol & Bad, 45 saker en kille vill ha men aldrig vågar be om, Feta tjejer i allmänhet, Klarar du den här gåtan tänker du som en psykopat!, Mina föräldrar har världens bästa barn!, When I’m home alone and I hear a noise, I suddenly go ninja, I’m hungry. Didnt you just eat? Yeah so ?, Vi som vill att ICA ska göra långfilm!, MY SISTER SAID IF I GET ONE MILLION FANS SHE WILL NAME HER BABY MEGATRON, I bet this guy will regret getting this tattoo once he’s older!!, Brandos.se, ”dude this is stupid” ”yeah i know” ”lets do it”, I Have Always Wanted to Get in a Cab and Say.”FOLLOW THAT CAR!!”, Jag glider…, Kan den här lyktstolpen få fler fans än Mona Sahlin?, If a boy can play guitar, it makes him that much more attractive., All we who loves to hug, Går det inte att laga med silvertejp är det trasigt, Vi som kollar facit och försöker sedan komma på en rimlig uträkning, Alla vi som inte röker!, I survived Y2K, Bird Flu, Mad Cow, 9/11 and Swine Flu. 2012, Here I Come!, Vi som tycker att man ska få ta körkort när man är 16!, alla vi som tycker bensin luktar gott, Why is Monday so far away from Friday, and Friday so bloody close to Monday, I HATE GOING BACK TO SCHOOL AFTER THE HOLIDAYS!, Jag är säker på att jag kan hitta minst 100 000 som älskar att kramas!, I bet People from Europe can reach 1,000,000 before North America do!, Vi som försöker somna om, även fast det är 10 min kvar tills man ska gå upp, Why learn algebra? Finding X is only useful if you’re a pirate!, If the world ends in 2012, i’ve wasted my whole life in school. . . lovely., I HATE WAKING UP FOR SCHOOL!!!!!!!!!!!!!!!, Randomly laughing because you remembered something funny., Vi som gillar Julmust, Tofsar ska sitta i håret, INTE på benen!, Vi som hatar gråtande fjortisar i idol publiken, Vi som älskar fredagsmys, Vi som hatar reklam på spotify!!, Helg!, Make a ”don’t like” button on facebook!!, Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking dawn, Stewie, Stewie, Swimming Pools, Skadeglädje, I Hate Mosquitos, I don’t sleep enough because I stay up late for no reason, R.I.P Michael Jackson, Sweden, I bet i can find 1.000.000 people who dislike T okio Hotel, Sommaren är underbar, FYLLEKÄK, För alla som gillar att grilla, * Strawberry *, JEBE VÁM? – POĎTE K NÁM, NUTELLA PEOPLE!!, I Love Summer, MoneySocial.com, Tjejer är konstiga!, kan man få 1000st som hatar skolan, You can’t party harder than a norwegian!, I AM ALWAYS TIRED BECAUSE I BECOME A SUPERHERO AT NIGHT, HÖJ VÅRT STUDIEBIDRAG!, Vi som gillar att ligga och dra oss i sängen på morgonen, Vit Jul, Älskar att bli pillad i håret, Sverigedemokraterna i riksdagen – Nej tack., I Love My Friends, Music, A walk in the rain, Jag älskar att vinna!, Vi som ska till Åhus Beachhandboll 2010!!!!, Rimbo, festliga stad det är här det händer !, Jackson Brundage , sig själv, ”Have you met Ted ?”, Sissela Kyle, alla som säger AJ innan man vet om de gjorde ont eller inte, ifall att, Det är inte jag som förklarar dåligt, det är du som fattar trögt, Vi som tycker att Hem Till Midgård ska visas på tv igen!, Vi som är som vi är, när vi inte blev som vi skulle:D, WoW Jocke, Dag-Otto (Brevbäraren), ICA Jerry, Stephen Moyer, Helikopterrånarna, BOUNCE, ICA-Jerry, Vi som vill se Bestefar og jeg som långfilm!, Twilight Series by Stephenie Meyer, Hakuna Matata, Astrid Lindgren, Robert Pattinson as Edward Cullen ♥_♥, Cristiano Ronaldo, Grannen i Beck, Mikael Persbrandt, Grannen i Beck, Magnus Betnér, Jack Black, Megan Fox, I love Holidays !, JD and Turk, Edward Cullen and Bella Swan, bam margera, Peter Griffin, ÖZZ NÛJEN, Filip och Fredrik, Solen, i like the smell of rain, Kladdkaka, Ballar av stål, Ronny o Ragge, Joey Tribbianni: How you doin’?…, Doris, Robert Gustafsson, Berra Ohlsson, Sid, Mc Lovin, James Lucas Scott (One Tree Hill), Felsms.com, Tjuvlyssnat, Laughing When People Fail, Save the Piratebay, Jag hatar när man råkar spänna sig så tröjan går sönder…, Happy Pets, Yes, I’m late. Got attacked by a wild Pokémon in the high grass…, I rather drink to forget, then forget to drink !, There are 2 CATS in this PICTURE! , 90% of People only found ONE., Det här måste vara världens roligaste handduk!, inte dig, Alla vi som skrattat ihjäl oss och fortfarande lever, 5 MINUTE CHOCOLATE MUG CAKE, MY TEACHER DARED ME TO FIND 1,000,000 STUDENTS WHO HATE HOMEWORK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.