chronic bitchface (<--- story of my life)

fast för mig leder det sällan till uppmuntrande tillrop utan mest att folk som inte känner mig undviker att ta kontakt för att de tror att jag är årets jävla mobbare. jag är fan skitsnäll egentligen. via krisatomic.com.

8 Kommentarer

  1. Hahaha! PRECIS

  2. Eh, skulle skriva att det är precis så för mig, slant på tangentbordet av entusiasm.:)Har fått höra historier om hur folk blev rädda första gången dom såg mig, sett mig på stan och hälsat medan jag bara marscherat fram utan att ge dom en blick.(Går inte runt och söker ögonkontakt, mina promenader bland folk är målmedvetna)Och just det, din blogg är bäst.

  3. i feel you, sis!

  4. haha men exakt!! typ fem gånger på jobbet igår som folk ba CHEER UP LOVE!! fattar ingenting

  5. massa igenkänning!

  6. haha jaa! visste du att till och med clara var rädd för mig först? :OMG:

  7. åh, det här är så jag. fast det kan vara positivt, för främmande människor(läs: alkisar/psykon/äckliga killar) vågar aldrig approacha, vilket kan vara vääääldigt skönt.

  8. alltså JA verkligen story of my life på den här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.