*CLASS WAR*

då var krönikan ute i pappersformat också dårå! jävla underlig känsla… här kan ni hitta den om ni inte redan läst.

alltså, vilken ära att få vara med i det fetaste av nöjesguidens alla feta nummer. för er som missat så ligger ett väldigt stort fokus i det här numret på den nya rasismen som smyger sig in i vardagen och det är fan så jävla akut att man stoppar den här utvecklingen. det finns ett par texter som behandlar ämnen som är så pass relevanta att någon egentligen borde doktorera i dem (t.ex. MIN ASGRYMMA KOMPIS CLARA SOM PRECIS BLEV HEADHUNTAD TILL EN DOKTORANDTJÄNST PÅ INSTITUTET FÖR FRAMTIDSSTUDIER!!! GAHHHH STOLT KOMPIS!!!!). sweet.

nåväl. brännande viktigt nummer. plocka upp ett ex allihopa, rekommenderar speciellt det mona masri skrivit om en antirasism som bara maskerar ett klassförakt, när vissa regelmässigt avfärdar människor med främlingsfientliga åsikter som white trash. läs här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.