om kvinnor och arbetsskadeersättning (åh gu vilken ocool rubrik)

arbetsskadeförsäkringen förändrades för 10 år sen så att den skulle bli mer jämställd, men väldigt lite har hänt. i kvinnodominerade yrken, som t.ex. vård och omsorg, beviljas 1% av ansökningarna. motsvarande siffra i mansdominerande yrken som t.ex. bygg och anläggning är 50%, man ba SHUUU! TACK!

solveig zander (c) sitter i socialförsäkringsutskottet och påstod i ekot precis alldeles nyss att det inte är lagen det är fel på, det är handläggarna på försäkringskassan. ba NEJ?! varför gör ni såhär konstant? skyller ifrån er på försäkringskassan? YOU FAIL om lagen får en fuckad tillämpning, det är NI som har formulerat den illa. det var exakt samma sak när det började storma om alla vidriga utförsäkringar från sjukersättningen, man ba ”aaaa det är tyvärr väldigt olyckligt att försäkringskassan har tolkat regelverket såhär.”

maken till arrogans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.