halvny layout

HAHAHHAHAHA fan vilken nazistisk feeling den här bloggen fick helt plötsligt! fin teckning i headern va! den har den mycket begåvade och generösa carsten oliver bieräugel gjort och tillhör en krönika som jag skrivit till nöjesguidens novembernummer som kommer ut nu på fredag *OMG*!

nåja, jag får sluta med detta nu. imorgon skriver jag min första juridiktenta, är lika nervös som lugn, men blir skitirriterad på alla kursare som måste hålla på och hetsa på facebook. snälla sluta undervärdera er själva konstant, TJEJER. sluta skriva ”gahhhhhhhhhh 36 timmar kvar till tentan!!! dead girl walking OMG mitt liv är slut om jag inte får 100% rätt på alla frågor OMG SÅ JÄVLA PINSAMT DET VORE, ASSÅ JAG ÄR SÅ JÄVLA SÄMST!!”

ingen vill läsa sånt och alla vet att du kommer klara tentan.

3 Kommentarer

  1. Älskar nya headern!!!!

  2. SNYGGT!! 🙂

  3. tackåtack! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.