AGERA ELLER ÅNGRA DIG

hej hörni. jag tänkte be er om en sak och det är på allvar.

ni har säkert hört talas om 91-åriga ganna chyzevska som idag ska utvisas till ukraina. hon är dement, synskadad och har hjärtproblem. hon har ingen bostad, släkt eller bekanta i ukraina. hela hennes familj finns här i sverige. läkare har varnat för att en utvisning och den enorma stressen som kommer med den kan äventyra hennes hälsa och orsaka hennes död.

det här smärtar mig så oerhört mycket. och det spelar ingen roll var våra politiska sympatier ligger. det här är INTE ACCEPTABELT och jag vet att ingen av er tycker det heller. därför BER jag er, SNÄLLA, kom med mig till arlanda idag. vi möts utanför terminal 5 kl. 13:00.

det här kan inte få gå obemärkt förbi.

3 Kommentarer

  1. men åh det funkade ju!!! tror att jag såg ditt gulliga tryne på dagens nyheters hemsida? ja ba: klart annahita va där.

  2. Hakim Bambuser

    Grymt bra jobbat vännen! Bambuser is thaa shiznit! Trevligt att träffa dig också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.