§18

här sitter jag och kryddar mitt liv med avtalsrätt och queen helenes mint julep masque. min strävan att vända mitt dygn rätt (leva på dagen, sova på natten) har börjat ge resultat; jag är numera redo att somna vid 20-tiden och vaknar pigg som en gammal gumma i gryningen.

detta är ett typiskt exempel på ett inlägg som egentligen inte ger någon någonting, knappt ens den som skrivit det, men det är det enda som inte handlar om skolan som jag kan pluttra fram för tillfället. sitter liksom med hjärnan totalt översvämmad av osjälvständiga fullmakter, konkludens och acceptfrister och inget dräpande feministinlägg eller ens hudvårdstips. men för sakens skull; girls, stay in school and börja med OCM!

nu måste jag plugga vidare! stay gold osv. puss. <3

7 Kommentarer

  1. Den lilla thumpnailbilden på bloglovin … där såg du EXAKT ut som en afrikansk inföding som just ska tilll att välja sin fru.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.