om min favoritbloggare just nu

jag har suttit och lurat på den här jättelänge, mer än ett år faktiskt, men har aldrig funnit ett tillfälle att lägga upp den. men nu går jag runt och tänker på min favoritkvinna sonja abrahamsson istället för att fokusera på föreläsningsanteckningar om associationsrätt, för att hon har börjat videoblogga som en manisk häxa under fullmånen, *like* på den.

här är det jag vill lägga upp:

sonja har helt säkert en alldeles unik hjärna, jag är så nyfiken på alla de kemiska processer som försiggår däri. hon är fantastisk på alla vis, hon förtjänar allt gott i detta livet (t.ex. ett jobb). säg hej på:

hejsonja.se!

2 Kommentarer

  1. Du har skiträtt! Om jag fortfarande bloggade hade jag hyllat henne med ett eget inlägg också. Inte bara för att vi har samma softa namn. Obs att jag heter Sonia på riktigt och ej härmas (annat än att jag är född senare). En annan kul detalj, också sann, är att jag skulle kallas Anahita egentligen, men mina föräldrar bangade i sista sekund pga inbillad mobbningsrisk.

    Vönligast
    S

  2. I am very honored! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.