kurre 4-ever

idag var det upprop, det börjar nu, x marks the spot, en ny era, osv. jag lever. jag mår rätt bra. hänger med min brorsa. kärleken. det enda jag egentligen kan skriva om. bzzzt.

den maffiga lagboken på min axel har the gracious katarina a.k.a. bjooti a.k.a katta kvack donerat. hennes bidrag till en bättre värld, sa hon. hihi. :love: tack! TACK TACK TACK! så jävla fint. det charmigt sneda leendet på bilden ovan dedikeras till dig!

7 Kommentarer

  1. aaaw vad snällt 😀

  2. Åh. Återfår hoppet om juridik när människor som du väljer att läsa istället för tjejer som är homofobiska (fast i smyg) och främlingsfientliga (fast i smyg).. Finns en sådan i min klass nämligen. Tappar lite framtidstro ibland vid för mycket kontakt med henne.

  3. TACK FÖR ATT DU SÄGER SÅ! det betyder att om idioter fixar den utbildningen kommer jag också att göra det! 😀

  4. åh vad kul huni!! 😎 saknar dig!

  5. hej fina whinar. du är en bra tjej som vet det mesta, och har precis som jag själv precis börjar ny klass, right? jag undrar om du kan hjälpa mig med en sak. jag undrar hur man lär känna sin nya klass på bästa sätt. går en utbildning med främst tjejer i klassen, de flesta yngre än mig, och jag har märkt en sak; tjejer GILLAR inte mig, de väldigt fientligt inställda redan innan jag ens pratat med dem. jag vet inte vad jag gör för fel. jag är inte alltför på, men ändå inte blyg. ser inte ut som skit, och är trevlig, vänlig och ler mot alla. får (nästan) ingenting tillbaka och jag förstår inte. det är jättejobbigt för mig, då jag flyttat från min hemstad, och alla mina underbara tjejkompisar, och inte känner någon här. till saken hör att jag klär mig rätt annorlunda, och har börjar fundera på om det kan vara det? vad tror du, och har du något tips på vad jag kan göra för att få tjejer att gilla mig? pleaz help me. :*(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.